Ukoliko su vam potrebna sredstva za novi projekat ili poslovni poduhvat, maj je mesec kada treba da tražite. Imate smisla za prezentaciju, i da jednostavne otvorite sve karte, što je investitorima vrlo privlačno. Zabrinuti ste oko porodične situacije oko 4. i 5. maja, i moguće je da imate razloga za to. Ukoliko ne možete da postignete sve što ste planirali, tražite uslugu ili pomoć prijatelja.

jarac-horoskop
Pixabay.com

Obično dobro procenjujete ljude kada ih samo pogledate, ali ćete se 12. 13. i 14. maja prevariti u vezi sa nekim. Ali čim postavite prava pitanja, sve će vam biti jasno. Potrudite se da budete strogi ali pravični prema takvim osobama. Reputacija vam je na ispitu 20. i 21. maja, ali ne brinite, proći ćete test, a vaši protivnici će naučiti lekciju. 29. 30. i 31. ste vrlo ubedljivi, i kada su govorne veštine i kada je pisana komunikacija u pitanju. Iskoristite tu mogućnost na najbolji mogući način.

Ljubav

Osobe rođene u znaku Jarca ljubav iskazuju kroz praktične stvari. Morate da osećate sigurno i zaštićeno u ljubavi kako bi mogli potpuno da uživate. 3. i 4. maja su vam zvezde naklonjene kada je ljubav u pitanju i bićete sigurni gde sve to vodi. Partner će se potruditi da vam pokaže da ste stvarno voljeni. Do 9. maja romantika će vas skroz obuzeti. Samo ćete zanimati jedno drugo.

jarac-horoskop-ljubavni

Slobodni Jarčevi mogu da se raduju 10. i 11. maju jer ćete tada blistati na sastancima. Penjete se sve više i privlačite mnogo ljudi. Od 13. maja ćete imati problema u komunikaciji, gledajte da uvek lično pričate sa osobom, kako ne bi došlo do nesporazuma. Samo budite jasni i blagi u komunikaciji.

Posao

U maju je vreme da ponovo pregledate svoje planove. Između 3. i 5. Maja je vreme da rizikujete. Od 9. do 12. maja morate naučiti kome da verujete jer je informacija pouzdana koliko i izvor. Kako se vaš izvor pokazao do sada. Ukoliko donesete dobru procenu sada, predupredićete mnoge probleme. 16. i 17. maj su dani kada treba da završite započeto.

jarac-horoskop-znak
pixabay.com ©

Imajte na umu da ne možete završiti knjigu ukoliko niste završili poglavlje. 24. Maj vam je srećan dan. Od 26. maja ne računajte na neke veće pomake, sve će teći polako i da bi uradili nešto, trebaće vam više vremena nego obično. Pripremite se na neke skrivene zadatke sledećeg meseca.

Zdravlje

Kada je zdravlje u pitanju sve će doći na svoje mesto ovog meseca. Ovog meseca ćete se odlično osećati, a i izgledati.

Saznajte kako se slažete sa drugim znacima

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here