Magazin

Policija iznela pijanog sveštenika iz Lidla u Inđiji (VIDEO)

iznose-svestenika_850x
Foto: Inmedija.rs

Policajci koji iznose sveštenika iz „Lidla“ zbog nedoličnog ponašanja, scena je kojoj su pre dva dana oko 19.00 sati posvedočili mnogobrojni stanovnici Inđije.

Incident se dogodio, prema tvrdnjama očevidaca, nakon što je sveštenik radnike ovog marketa ubeđivao da mu robu koju je uzeo u marketu ne naplate i pri tom odnesu u autmomobil. Nakon dužeg odbijanja osoblja da mu pomognu u nameri da otuđi robu, sveštenik je seo i protestvovao.

Kako bi ga urazumili, akciji ubeđivanja da odustane od namere priključili su se i kupci koji su se zatekli tu, na sveštenikovo odbijanje da plati, radnicima marketa nije preostalo ništa drugo nego da pozovu policiju.

-Nisu mi ukazali dostojanstvo – negodovao je sveštenik.

Svedoci tvrde da su kupci pokušavali da podignu sveštenika i urazume ga, dok je on odbijao i nastavljao da drži „besedu“.

– Ovo je tragično, sveštenik u mantiji sa krstom oko vrata u vreme posta, vidno pripit sedi u marketu i traži da mu se pokloni roba koju je uzeo i ne želi da plati. – kaže starija gospođa koja je svedočila incidentu.

– Nisu svi sveštenici ovako bahati, ja sam vernik i znam mnoge sveštenike koji su umereni, dobronamerni i pošteni ljudi pre svega. Šta se desilo i dalje ne mogu da poverujem.- reči su jednog od kupaca koji se zatekao u vreme incidenta.

Nakon dužeg ubeđivanja sveštenika da odustane od namere uzimanja robe bez plaćanja i protesta, policiji nije preostalo ništa drugo nego da iznesu sveštenika iz marketa.

Eparhija sremska i Srpska pravoslavna crkva do sada se nisu oglasili povodom ovog incidenta.

Izvor: IN Medija

Pop džipom ušao do pola reke i osokolio plivače: Ajde, imate li muda? (VIDEO)

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

404 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap