Magazin Srbija

Pop džipom ušao do pola reke i osokolio plivače: Ajde, imate li muda? (VIDEO)

pop-bogojavljenje
Printscreen/TikTok/@__sop__

Povodom hrišćanskog praznika Bogojavljenja, širom naše zemlje organizovano je tradicionalno plivanje za časni krst.

Ipak, dan je obeležio sveštenik iz Srbije koji je postao internet senzacija, jer je najpre džipom ušao do pola reke, zauzeo položaj, a nakon toga počeo i da “blagosilja” takmičare, odnosno plivače.

Na snimku koji obilazi sve društvene mreže, sveštenik na terencu ulazio je u reku, a sa strane su se čuli komentari posmatrača:

– Nemoj prevrnuće se – uzviknuo je čovek dok se džip spuštao u plići deo reke ispod mosta, a sveštenik je tražio idealnu poziciju za bacanje časnog krsta u vodu plivačima.

 

Kada je našao odgovarajuće mesto, mladići su se preko mosta uputili prema reci. U tom trenutku, navodno svešteno lice okrenulo se prema momcima koji su po hladnom vremenu odlučili da plivaju za časni krst.

– Ajde, imate li m*da – glasno ih je upitao nakon čega su svi okupljeni prasnuli u smeh.

Mnogi su pohrlili u sekciju za komentare, a jedan korisnik se posebno istakao. On je napisao da smo ovim snimkom nadmašili i prevazišli legendarni snimak plivanja za časni krst snimljen u Bugarskoj, kada je sveštenik bacao krst u gradsku fontanu.

Još uvek nije poznato iz kog mesta u Srbiji stiže zabeleženi snimak koji je za kratko vreme osvojio društvene mreže i postao viralni hit.

7 najlepših srpskih običaja na Bogojavljenje

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
68 Shares
Share via
Copy link