Beograd

500 evra za stan u Beogradu, ali da piš*ite na jednoj nozi (FOTO)

zgrada-beograd
Foto: Printscreen Kurir

Cene stanova u Srbiji poslednjih meseci vrtoglavo rastu, ali to pojedince ne sprečava da na tržište uzbace sve i svašta.

Šta se sve izdaje u Srbiji za „debele pare“, verovatno ne možete ni da zamislite, ali jedan od oglasa koji je osvanuo na Tviteru, govori da pojedini stanodavci nemaju ni obraza, a ni srama.

„Kolega traži stan da iznajmi i upravo je pronašao ovaj biser Obilićevog venca za tračavih 500 evra sa troškovima“, stoji iznad fotografija stana koji se izdaje.

Na fotografijama vidimo prilično stari stan, sa starim nameštajem. Na primer, stolice u trpezariji nisu iste, kuhinjski delovi se takođe razlikuju. U dnevnoj sobi se nalaze dva kreveta – bračni i krevet za jednu osobu, sve u svemu čudan i raspored i nameštaj.

Ali, najčudnija stvar u stanu je wc, tačnije vrata od kupatila su izrezana tako da kada se otvore, delom prekriju wc šolju. A, gde je tuš kabina ili kada, to je tek pitanje.

Ovaj tvit je ubrzo postao viralan, a komentara nikada više nije bilo:

“Bar niko ne može da ti bane u kupatilo dok si unutra”, “A, gde je tuš?”, “Ovaj ubrus na stolu u trpezariji ostavljaju stanaru ili će i njega da naplate”, “ali, vrata klozeta, ne mogu sebi doći”— bili su samo neki od komentara.

19 kvadrata bunkera izdaju za 270 € i predstavljaju ga kao „lux stan sa rustičnim nameštajem“

Čitajte Luftiku na Google vestima

26 Shares
Share via
Copy link