pas i horoskop
Horoskopski znakovi Horoskop

Sa kojom rasom pasa vaš znak čini idealan tim

Pri odabiru kućnog ljubimca, pre svega psa, apsolutno morate uzeti u obzir i vaš način života. Istom logikom, i vi njemu morate da odgovarate temperamentom.

Pre nego što se odlučite za nabavku psa, upoznajte se sa opštim karakteristikama određenih pasmina, kako bi kasnije postali nerazdvojni, savršeni par.

Osim toga, astrolozi preporučuju da pogledate i koja rasa savršeno odgovara vašem horoskopskom znaku, a prenosi portal Love sensa.

Ovan

Osobe rođene u znaku Ovna su rođene vođe, optimistični su i hrabri. Doberman je idealan izbor, ali i „zaštita“ po potrebi. Ko može da vodi ovog psa, ima pažljivog i impozantnog partnera na svojoj strani.

Bik

Osobe rođene u znaku Bika su pouzdane, ljubazne, odgovorne i vole stabilnost. Tibetanski terijer – rasa koja voli društvo i slepo prati vlasnika – idealna je odluka. Verni i poslušni psi ujedno su i zaigrani i pitomi i pouzdani su pratioci u gradu, ali i na selu.

Blizanci

Blizanci su prilagodljivi, ljubazni i radoznali. Osim toga, natprosečno su aktivni ljudi te im je potreban sličan pas. Haski je idealni pratilac. Sati trčanja svakog dana kod ove su rase obaveza.

Koji tip muškarca odgovara vašem horoskopskom znaku

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku