Beograd Vesti

Gromoglasni zvižduci za Dačića u beogradskoj Ulici otvorenog srca (Video)

dacic

Gromoglasni zvižduci i povici „ua“ pratili su obraćanje predsednika Skupštine Srbije i Socijalističke partije Srbije Ivice Dačića prilikom otvaranja manifestacije „Ulica otvorenog srca“.

Već prilikom najave voditelja ove manifestacije, koja se tradicinalno održava prvog dana Nove godine u centru Beograda, bilo je jasno da će publika njegov govor ispratiti negodovanjem.

Od početka pa do kraja govor je pratilo glasno negodovanje i zvižduci.

Dačić je, ne prekidajući, ipak održao govor u kojem je poželeo da deca ne budu samo budućnost, već i naša sadašnjost, kao i da svima bude bolje ne u budućnosti već danas.

Pre Dačića, okupljenima se obratio gradonačelnik Zoran Radojičić, koji nije ometan, istakavši da je „Ulica otvorenog srca“ spoj umetnosti i humanosti.

Predsednik Skupštine grada i gradskog odbora Socijalističke partije Srbije Nikola Nikodijević izjavio je novinarima, posle uvodnih obraćanja, da je negodovanje koje je pratilo govor Dačića „politička zloupotreba“ svečanosti posvećene deci.

Na pitanje da li je na njoj mesto političarima, odgovorio je da su „uvek tu govorili političari“, kao i da sam događaj nije politički.

Tokom otvaranja manifestacije, okupljeni su negodovali i kada su nastupali trubači tražeći da slušaju dečiji hor „Čarolija“ koji je prethodno izveo nekoliko numera.

Izvor: Beta

Poruka Vučiću odjekivala novosadskim Spensom (Video)

Redakcija Luftika.rs

komentara

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

690 Shares
690 Shares
Share via
Copy link