Magazin Novi Sad

Poruka Vučiću odjekivala novosadskim Spensom (Video)

vucicu pederu bg sindikat

Beogradski sindikat, popularna rep grupa, održala je koncert u Novom Sadu. Svojim hitovima razgalili su publiku koja je skandirala “Vučiću pederu”. Nezadovoljstvo građana, sa stadiona i ulica, sada se prenelo i na muzičke nastupe.

Fanovi Sindikata euforično su pevali čuvenu pesmu “Sistem te laže”. Nakon ove numere, čije ime na najbolji način karakteriše politička zbivanja u Srbiji i vladajuću strukturu, publika je imala poruku i za predsednika Aleksandra Vučića.

Uglas, sve jače i jače, u pauzi između dve pesme, salom se orilo “Vučiću, pederu”. Ovo skandiranje smo mogli da čujemo na stadionima, među navijačima, mahom Partizana – no, ogromno nezadovoljstvo koje vlada u društvu građani su sada iskazali i na jednom kulturnom događaju kao što je koncert.

Iako pesme Beogradskog sindikata sadrže političku retoriku i poruku u maltene svakom tekstu – suštinski su daleko od žestokih kritičara ove vlasti. To još dodatno pokazuje količinu nezadovoljstva koje vlada i ključa među građanima punih 10 godina.

U nastavku je video koji pokazuje atmosferu sa koncerta. Momenat kada publika skandira “Vučiću, pederu”, pogledajte od 3 minuta i 40 sekundi.

Vučić je plesao do snova, a Vesić do košmara u stilu teletabisa

Stefan Savkić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

9.3K Shares
9.3K Shares
Share via
Copy link