Magazin

Difovac sa izvajanim telom: Ko je Marko Vuleta koji je osvojio srce Ivane Španović?

ivana-spanovic-marko-vuleta
Foto: Instagram.com/ivanaspanovic

Prošlo je nešto manje od dve godine od kako je obelodanjena veza Ivane Španović i njenog dečka Marka Vulete, do njihovog braka koji je kruna ljubavi koja je buknula između njih.

Kraljica srpske atletike, odlučila je da uzme muževljevo prezime, pa će se ubuduće prezivati Vuleta, što je još jedan dokaz koliko je vezana za svog izabranika, jer je poznato da mnoge ostvarene žene poput Ivane ne žele olako da se odreknu svog prezimena po kojem su postale poznate širom sveta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

Ivana je sa prezimenom Vuleta na Svetskom prvenstvu u Beogradu došla i do titule prvakinje sveta, pa je tako i sa novim prezimenom nastavila da pronosi slavu Srbije.

Skočila je neverovatnih 7.06 i osvojila titulu prvaka sveta, čime je odbranila titulu iz Beograda.

Ivana je u vezu sa fitnes instruktorom Markom Vuletom ušla pre dve godine, a par je obelodanio vezu tri meseca kasnije tokom zajedničkog puta u Varšavu, kada je objavio zajedničke fotografije, a po Ivaninom osmehu se moglo videti da je pronašla ljubav svog života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

Sudbina je tako htela da Ivana pre nego što je upoznala svog sadašnjeg supruga raskine desetogodišnju vezu sa Vladimirom Kumrićem, sa kojim je bila u javnosti viđena poslednji put zajedno u aprilu 2019. godine na jednom atletskom događaju u Srbiji. Španovićeva je bila i verena za Kumrića, ali je na kraju njihova veza prekinuta.

Ubrzo nakon prvih fotografija sa Markom Vuletom usledile su nove, koje su iznova i iznova pokazivale koliko ljubav bukti među njima. Strasti su mogle da se vide i u fotografijama iz privatne teretane koju Ivana ima u svom domu u Novom Sadu.

– Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim – rekla je Ivana za medije u jednoj od retkih izjava.

Po mnogo toga se moglo videti da su Ivana i Marko slični jedno drugom, oboje su veliki „zavisnici“ od teretane i treninga, kao i od ishrane i da su odlično upoznati sa ishranom za treninge i suplementacijom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

Takođe, uživaju u zajedničkim putovanjima, a Marko je čak i trenirao sa Ivanom dok se ona pripremala za velika takmičenja i tako joj je davao dodatnu motivaciju.

A brzo nakon što su uplovili u vezu počeli su i da žive zajedno u Ivaninoj kući na obali Dunava u Novom Sadu.

U septembru prošle godine, Ivana i Marko su objavili da su se verili. Interesantno je da su to obelodanili fotografijom sa mesta na kojem su se posle godinu dana i venčali, na Ranču Koncept u Umčarima nadomak Beograda.

Marko je profesionalni fitnes trener iz Novog Sada, završio DIF i stekao je zvanje profesora sporta, takođe je aktivan na društvenim mrežama, gde često daje savete i drži predavanja vezana za ishranu i treninge, a ranije je bio i instruktor boksa.

– Posle nekoliko godina pauze, ali konačno smo ovde. Od čoveka koji nije hteo ništa da čita do fakultetske diplome. Sa moje dve omiljene žene – napisao je Marko svojevremeno na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

Marka na Instagramu prati skoro 70.000 ljudi, a on redovno na svom profilu objavljue fotografije isklesanog tela i brutalnih mišića, koje možete videti u nastavku u galeriji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

Ivana Vuleta Španović najbolja na svetu, Srbija slavi šampionku

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

2.6K Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap