Magazin

“Izivnite zbog akcenta, al’ to se dešava sa nama koji smo se odselili iz Beograda”: Naša glumica sreću pronašla preko bare

ivana jovanović
Foto: Printscreen / RTS

Lepu glumicu Ivanu Jovanović proslavila je glavna uloga u seriji “Greh njene majke”, a publika je posle uloge Nede mogla da je vidi samo u pozorištu, dok nije napustila Srbiju.

Odlazak u Ameriku smatra svojom najboljom odlukom. Živela je u Los Anđelesu, a potom se preselila u Ajdaho

– Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu, u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin.

Pišem o svim temama koje me inspirišu. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih rutinskih stvari koje ujutru obavljam. Budim se, krećem na plažu da se bućnem pre posla.

Plivam 20-ak minuta sama, nekada s fokama i pelikanima, a nekada pored Kejt Hadson, Dženifer Bils, Runi Mare, Skarlet Johanson. Sve sam ih videla i verujte mi da su Srpkinje mnogo lepše – istakla je ona svojevremeno za „Gloriju“.

– Nisam ni probala da glumim, nisam otišla ni na jednu audiciju. Nekoliko interesantnih uloga sam morala da propustim jer nisam bila u mogućnosti da dođem u Beograd, pošto pet godina nisam smela da izađem iz Amerike jer sam čekala američko državljanstvo. Ali, ne žalim! Moj sin Viktor i ja delimo život sa našim omiljenim Amerikancem, koji se zove Rajan Kunc – istakla je tad za pomenut medij.

Ivana se nedavno oglasila iz sela u američkoj državi Ajdaho, gde sad živi, a povratak u Beograd je ne zanima, prenosi Nova.

– Ćao! Nismo se videli osam godina. Izvinjavam se ako sam razvila akcenat, al’ to se dešava sa nama koji smo se odselili iz Beograda. Živim u prelepom Ajdahu trenutno. Ja, u stvari, mogu da kažem da živim u celoj Americi!

Stalno putujem! Živela sam sedam godina u Los Anđelesu, sada sam se preselila u Ajdaho, u prelepu, fenomenalnu, planinsku atmosferu! Živim kao u 18. veku! – rekla je tom prilikom.

„Sečemo drva, idemo u kupovinu, ovo je dvorište… I tako, osećam se fenomenalno!“, dodala je ona.

Naša glumica i voditeljka zbog nasilja u porodici napustila zemlju:”Policija je morala da nas zaštiti”

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link