Magazin Poznati

Ivan Ivanović o Jovani Joksimović: Jednog dana će sve isplivati

ivanovic-jovana
Printscreen

Ivan Ivanović, poznati voditelj i novinar, na svoj način je komentarisao sukob Jovane Joksimović i Mlađana Đorđevića, koji je Aleksandra Vučića nazvao izdajnikom.

Nakon toga glavna urednica Tanjuga i jutarnjeg programa na TV K1 je lidera pokreta “Oslobođenje” izbacila iz studija, a Jovana je od Ivanovića dobila par značajnih saveta.

– Ovde isto imamo nekoliko slojeva. Prvi sloj je jedan pozitivan, a to je da ste imali priliku da upoznate Jovanu Joksimović, pravu pravcatu Jovanu Joksimović. Drugi sloj je interesantan. Ne znam zašto zoveš u emisiju nekoga ko te nervira, da li on treba da bude tu ili ne treba da bude tu uopšte.

Ako si nekoga nešto pitao, valjda ga pustiš da kaže, ako ćeš da izbaciš, izbaci ga – istakao je domaćin emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem” i dodao čemu se još čudio.

– Sav taj haos koji se desio, haos u kome Nenad Čanak ćuti, da li ste to ikada videli? I treći sloj koji je užasno važan: Jednoga dana će zaista sve isplivati i jednoga dana će se stvarno sve znati. I taj dan dolazi brže nego što mislite.

Ivanović je svojoj koleginici dao i jedan mali savet: – Ako si vlasnica televizije budi vlasnica, nemoj da vodiš emisije, to ne može da se pomeri. Jer kad te neko iznervira, ti bi ga, naravno, izbacila sa svoje televizije, ali ipak, kako bih ti rekao, nemoj da zaboraviš to.

Podsetimo, na televiziji K1 tokom jutarnjeg programa, došlo je do sukoba između lidera “Oslobođenja” Mlađana Đorđevića i vlasnice televizije i urednice jutarnjeg programa Jovane Joksimović.

– Pa znate li vi šta je ova televizija i čija je ovo televizija? I nije ovo isto. Hoćete to da mi kažete? Tanjug ste tek tako kupili, dobili… To hoćete da mi kažete? Pa šta mislite, da se ja zakopčavam na leđa? – upitao je Đorđević Jovanu.

– Ja vam kažem šta je tema. Da ste imalo pristojni znali biste da kad vas neko pozove na neku temu i razgovarate… Kažem vam da ne možete da pričate ni o kome da je izdajnik – odgovorila je Joksimovićka.

Nakon toga su puštene reklame, a video njihovog verbalnog sukoba masovno se delio na društvenim mrežama.

Svi skandali Jovane Joksimović: Mlađana izbacila, Rozgu napala zbog dece, koleginicu ponizila

Redakcija

komentara

Klikni da objaviš komentar

    • Mali, kako ga nazivate, je ovaj put u pravu. Ako smo dosli dotle da nam Joksimovicka bude mera onda smo zreli za psihijatriju! Jovanice, ajde ti polako kuci da lakiras nokte, nisi ti vise za voditeljku.

  • Ivanovic mi nije nesto posebno simpatican, ali je upravu. Jovana se ponasa totalno neprofesionalno. Nekad je bila lepa, sada vise nije ni lepa. Sve sto radi, radi sebi ………

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
7.5K Shares
7.5K Shares
Share via
Copy link