Koronavirus Svet

Ispovest žene zaražene koronom: Osećam se kao majmun u ZOO vrtu, komšije dolaze da me gledaju

Žena zaražena korona virusom iz sela Ražanac kod Zadra ispričala je medijima da je u svom selu stigmatizirana i da jedna devojka iz sela širi lažne vesti o njoj.

Devojka je širila lažne vesti o obolelima putem društvenih mreža, a kako piše “Antena Zadar“, prema saznanjima od meštanke Ražanca koja je pozitivna na korona virus, 28-godišnjakinja nije “delovala” samo putem društvenih mreža na kojima je pisala da ta obolela žena šeta po prodavnicama, pekarama, mesarama i apotekama nego je neistine širila i po selu.

– Morala sam da izađem u javnost s ovim, jer naprosto više nisam mogla da izdržim. Ja jesam jaka, ali neko drugi možda neće biti. Svaka čast izuzecima, ali u malim sredinama ima jako puno neobrazovanih ljudi.

Osećam se kao majmun u zoološkom vrtu jer komšije doslovno dolaze u dvorište da me gledaju. Ulica u kojoj živim nikad nije bila prometnija – priča zaražena žena.

Ona se zarazila preko majke koja već 20 godina radi u Specijalnoj ortopedskoj bolnici u Biogradu kao medicinska sestra.

Osim nje, pozitivan je i njen otac, kao i deca od sedam i jedne godine.

– Smatram da sam se ponašala maksimalno odgovorno, nikad mi ne bi palo na pamet da idem u prodavnicu ili, kako su me optuživale komšije, da ljubim komšijsku decu.

Ovakvo ponašanje ljudi oko mene dovelo me do toga da preispitujem svoje, a znam da nikoga nisam ugrozila.

Samohrana sam majka i navikla sam na teži put u životu i na to da sve uglavnom radim sama. Doslovno operem alkoholom kontejner u koji iznesem smeće – priča obolela žena.

Dejan (35) je prošao golgotu sa virusom korona: Bio sam slomljen i izboden 150 puta

Avatar

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link