Fotografije Novi Sad Vesti Novi Sad

Instagram: Top 10 profila sa najlepšim fotografijama Novog Sada

Ukoliko se u vaša interesovanja ubrajaju lepe fotografije Novog Sada onda su ovi Instgram profili baš za vas. Ovih 10 profila uvek ima da ponudi svojim pratiocima atraktivne, zanimljive i lepe fotografije našeg grada.

Neke od ovih fotografija su se našle na različitim sajtovima, u magazinima, u knjigama… Lepota jeste u oku posmatrača, a mi smo odabrali ovih 10 profila, čiji vlasnici zaista imaju oko za lepotu Novog Sada.

Fotografije Zorana Marinkovića snimljene dronom iz ptičije perspektive će vas ostaviti bez daha, kao ova fotografija Petrovaradinske tvrđave.

Aleksandar Milutinović nas iz dana u dan oduševljava fotografijama na društvenim mrežama, pa i na Instagramu. Na svakoj njegovoj fotograiji Novi Sad izgleda nekako čarobno, ali na ovoj sa dugom kao da je oslikana posebna čarolija.

#nofilter #novisad #novisad2021 #aleksandarmilutinovic #aleksandarmilutinovicphotography

A photo posted by Aleksandar Milutinović (@fotoaleksandarm) on

Zanimljive fotografije se mogu naći i na profilu Novi Sad 2021. kandidat za Evropsku Prestonicu Kulture. Nama je pažnju skrenula baš ova na kojoj je Trg mladenaca, nazvan po matičarskom zdanju koje se na njemu nalazi.

Na ovom prostoru nekada se nalazila Žitna pijaca, pa je tako mesto i dobilo naziv Brašnarski trg. Nakon uklanjanja Žitne pijace prostor je preuređen i dobio je novo ime: Jelisavetin trg, Vilsonov trg, pa Lenjinov trg, da bi na kraju poneo današnje ime Trg mladenaca po matičarskom zdanju koje se na njemu nalazi. Trg je danas prepoznatljiv po kapiji želja i bunaru želja akademskog vajara Mladena Marinkova. #ECOC #srbija #serbia #balkan #europeancapitalofculture #aleksandarmilutinovic #novosadski #nofilter #picoftheday #kultura #culture #365danakulture #beautiful #bestphoto #novisad #instagramsrbija #instaphoto #outdoors #streetphotography #architecture #ig_novisad #novisadnajlepsigrad #archilovers #trg #square

A photo posted by Novi Sad 2021 (@novisad_2021) on

O fotografkinji Mili Pejić smo vam već pisali. Sada vam predstavljamo i njen Instagram profil gde u moru prelepih fotografija možete videti i fotografije našeg grada.

malecka… #analogphotography

A photo posted by Mila Pejić (@pannoniandust) on

Fotograifje Dejana Miškova dobijaju mnogo lajkova, jer nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. On iz drugačijeg ugla prikazuje Novi Sad na zanimljiv način.

Iza profila Moje fotografije krije se maštovit momak koji se poigrava fotografskim veštinama. I njegove fotografije su osvojile mnoga srca i brojne lajkove.

#novisad #pertovaradinskatvrdjava #dunav #noc #moon

A photo posted by Follow my photos (@moje_fotografije) on

Fotomusthave nas je oduševila fotografijom proleća u Novom Sadu. Tako to izgleda kad naš grad posmatramo kroz prolećne naočare.

Fotografije Novog Sada, naravno, na Instagram profilu Novisad_novisad. Na ovom profilu možete pronaći prelepe fotografije različitih autora.

Tu je još jedan zaniljiv profil Novi_sad_novi_sad. I ovde možete uživati u divnim fotografijama našeg grada.

Možda ne zaostajemo mnogo za ovih devet profila, pa zbog toga nemojte izostaviti ni naš profil Luftika na Instagramu. I koda nas možete videti najlepše fotografije Novog Sada.

Više o prolećnim fotografijama Novog Sada

 

Avatar

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


441 Shares
441 Shares
Share via
Copy link