Novi Sad Uncategorized

FOTO PRIČA: Najlepši zalasci sunca u Novom Sadu

Trenutak u kojem sunce zalazi u sebi ima neku posebnu magiju i zato većina nas voli da uživa u njemu kad god nam se za to pruži prilika. Ovo doba dana je i savršena inspiracija za fotografe. Predstavljamo vam neke od najlepših novosadskih zalazaka sunca ovekovečene na fotografijama.

Kej

Ako nekada odlučite da prošetate predveče po keju, bacite pogled ka nebu i možda ćete i vi videti ovako lep zalazak. Ako ste raspoloženi možete i da zabeležite taj trenutak kao što je to učinio fotograf Svetozar Mučalo.

kej-zalazak-svetozar-mucalo

Panorama

Panorama Novog Sada uvek je lepa, ali u trenutku u kojem sunce polako zalazi ona podseća na neki pejzaž iz bajke. Ovaj savršeni trenutak uhvatila je svojim aparatom Dorotea Santo.

zalazak-leto-panorama-dorotea-santo

Tvrđava

Dok šetate po Petrovaradinskoj tvrđavi, obavezno zastanite i uživajte u savršenom zalasku sunca. Ako stignete, i fotografišite ga, kao što je to učinio Aleksandar Milutinović.

zalazak-milutinovic

Plaža

Novosadska plaža izgleda nestvarno mirno dok iza nje zalazi sunce. Ovaj trenutak zabeležio je Srđan Antunić.

zalazak-plaza-Srdjan-Antunic

Most

Kada prolazite pored mosta predveče, obavezno obratite pažnju na prelepe zalaske sunca koji mu daju jedinstven izgled. Ako ste raspoloženi, možete i da ih fotografišete, kao što je uradio Igor Dolinaj.

zalazak-leto-most-dolinaj

Dunav i Kej

Nebo nad Novim Sadom u suton više podseća na prelep crtež, nego na stvarnost. Ovaj trenutak zabeležila je Mirjana Uzelac.

zalazak-panorama-avion-mirjana-uzelac

Pogled sa Tvrđave

Pogled sa Petrovaradinske tvrđave lep je u svako doba dana, ali možda je ipak najromantičniji u suton. Dokaz za to je ova predivna fotografija Dejana Čavića.

zalazak-novi-sad-dejan-cavic

Sat

Dok se sunce spušta u blizini sata na Petrovaradinu vi samo možete da gledate i uživate. Možete ga i fotografisati kao što je to učinio Aleksandar Milutinović.

zalazak-tvrdjava-sat-milutinovic

Futog

Zalazak sunca i njegov odsjaj u vodi samo doprinose lepoti ove fotografije labudova koju je zabeležio Saša Begović.

zalazak-futog-labudovi-Sasa-Begovic

Centar

Suton je definitivno najlepše doba dana za kafu ili šetnju u centu. Dokaz za to je ova fotografija Vladimira Kantara.

suton-vladimir-kantar

Pogledajte još lepih slika Novog Sada

Naslovna fotografija: Aleksandar Milutinović

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

2.3K Shares
2.3K Shares
Share via
Copy link