Magazin

„Bio je spreman na sve samo da me izvede na večeru, ovoliko bogati šeik plaća kad želi neku ženu“

stefani silveira
Foto: Printscreen Facebook

Stefani Silveira važi za jednu od najatraktivnijih devojaka u Brazilu. Izazovna infuenserka ima najveći broj pratilaca na platformi „OnlyFans“ u toj zemlji, a provokativnim objavama ne prestaje da intrigira javnost.

Ovoga puta izazvala je lavinu reakcija i to zbog jednog „zanimljivog iskustva“ sa odmora u Dubaiju, piše Stil.

stefani silveira 3
Foto: Printscreen

Naime, dok je odmarala, upoznala je šeika koji je bio spreman na sve, samo da je izvede na večeru. Otkrila je da joj je bogati šeik, nakon što su se kratko porazgovarali, ponudio 456 hiljada evra samo kako bi samo pristala da ode na dejt sa njim. Uprkos primamljivoj poundi, priznaje da je kategorički rekla „ne“.

– Mislila sam da je u pitanju neka šala. Međutim, prijatelj mi je objasnio da su takve ponude u Dubaiju sasvim uobičajene. Naprosto sam ostala u šoku – prepričala je atraktivna crnka i naglasila da je nemoralna ponuda ovog moćnog čoveka nije uvredila.

stefani silveira 2
Foto: Printscreen

Sa druge strane, naglašava da trenutno zarađuje i više nego dovoljno na „OnlyFansu“, te da može sebi da ispuni svaku želju. Živi život o kojem je sanjala – putuje, investita i pomaže svojoj porodici.

– Nudili su mi da učestvujem u jednom rijaliti šou, da se takmičim na izborima za mis, pa čak i snimam filomve za odrasle u Velikoj Britaniji. Sve su ponude bile izdašne, ali ništa bolje od onoga što već zarađujem na raznim platformama. Sve je to lepo, ali ništa nije bolje od slobode u kojoj uživam. A mogu snimati ono što sama poželim, te putovati i upoznavati nove ljude – bila je iskrena Stefani.

Izvor: Stil

Sofija je ušla u kola bogatog šeika i dobila poklon: „Ostaješ u Kataru da živiš“

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link