Magazin

Imam 33 godine i nevina sam, a biću s onim ko ispuni ovih 10 zapovesti

devica 33 godine

Žena koja je s 33 godine još devica otkrila je svojih ’10 zapovesti’ za savršeni spoj – te će ostati sama i u celibatu dok ne pronađe udvarača koji ispunjava njene zahteve. Danyelle Noble kaže da je uvek bila sretna sama i uprkos tome što želi vezu, nije spremna pristati na bilo koga, čak ni na vezu za jednu noć.

Plesačica iz Floride ima popis zahteva koje bi njen idealan muškarac trebao da ispuni pre nego što pristane na vezu.

– On mora biti porodično orijentiran, iskren, dobrodušan, visok, fit, voleti putovanja, voleti biti napolju, odvažan, da nije pre bio oženjen, humorističan, stabilan i da me poštuje – objasnila je, piše The Sun.

– Nekada me bilo sram reći ljudima pa bih samo lagala i rekla da nisam devica, ali shvatila sam da nema ništa loše u tome i da mnogi muškarci to zapravo poštuju – dodala je.

Danyelle je ispričala kako je tokom odrastanja nikad nisu zanimali izlasci i uvek je bila usredotočena na učenje, a ne na brigu hoće li pronaći spoj.

Ni momci u školi nikada je nisu pozivali na sastanke. Objasnila je da s vremenom sve više odbacuje pomisao na bilo kakvu vezu jer ne želi nešto besmisleno.

Stoga je kao mlađa osmislila desetogodišnji plan koji je uključivao brak i rađanje dece u sledećeoj deceniji, ali plan joj je propao kada je shvatila da se ne želi zadovoljiti bilo kim.

Plesačica je sada u potrazi za svojom savršenom osobom koja deli iste vrednosti kao i ona i želi iste stvari od života te odbija sve muškarce, dok ne zadovolji svoje standarde.

@danyellenoble

New bronco who dis💁🏼‍♀️💙 📸: @KindsayBugeja #relatable #fyp #single #bronco #fordbronco #facts #junobeach

♬ Beautiful Things – Benson Boone

Otkrila je kako nije tip osobe koja bi bila intimna s nekim nakon nekoliko sastanaka i želi se uveriti da ta veza ima potencijala.

– Jako sam izbirljiva, znam šta želim. Imam visoke standarde i ne petljam se s bilo kim. Mnogi moji prijatelji koriste aplikacije za pronalaženje partnera i idu kući s tipom prve večeri, ali to jednostavno nisam ja – objasnila je.

– Nisam neko ko ide s nekim u izlazak i odlazi odmah u krevet. U godinama sam kada znam da će to vrediti, kada nađem pravu osobu – izjavila je.

– Tako dugo nisam imala dečka, već sam se navikla i naučila puno o sebi – dodaje Danyelle.

Kad nekoga upozna, odmah je iskrena o svojim neobičnim zahtevima.

– Momcima odmah kažem na prvom satanku i ako im smeta, onda odem. Ako ne, onda ću videti kako će proći ostali izlasci – kaže.

– Ne želim završiti s nekim od koga ću se kasnije razvesti, kao što su se moji roditelji razveli pre oko 10 godina. Mislim da je to stvarno uticalo na to što sam sama. Iskreno, ponekad mislim da mi je bolje da sam sama jer si sve mogu priuštiti. Ne treba mi neko da me veže – objasnila je.

@danyellenoble

Paradise found🏝️ #relatable #fyp #single #vacation #puntacana #facts #singleinyour30s

♬ Beautiful Things – Benson Boone

Iako Danyelle priznaje da je vrlo sretna što je sama, nada se da će jednog dana pronaći nekoga ko će zadovoljiti njene potrebe.

– Želim se smiriti, biti sigurna da kad pronađem svoju osobu da ima iste vrednosti kao ja, da zna šta želi u životu i da radi sve one zabavne stvari koje ja želim raditi – izjavila je.

– Najduža veza koju sam imala trajala je tri izlaska – rekla je.

– Čak sam razmišljala javiti se u emisije za spojeve jer ponekad ljudi tamo pronađu ljubav. Osećam se kao da je moj čovek u drugoj zemlji, a ne tu, u Americi. No, znam da Bog ima plan. Nastaviću raditi sve što volim. A kad ta osoba naiđe, kliknućemo, i on će biti taj, i biće mi tako drago što sam toliko dugo čekala da nađem svog čoveka – zaključila je Danyelle.

Izvor: Sun, 24sata

Provela je 20 godina u zatvoru zbog ubistva svoje četvoro dece, a onda se otkrila istina zbog koje su se svi sledili

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link