Magazin

Ikodinović: Vučić će plakati za bakama i dekama, a na Kopu dozvoliti žurke i zezanje

“Od 3.12. do 6.12. je “Ski opening” na Kopaoniku. ‘Ajde u 100 maraka da će 1. decembra da se vrati do 23h rad ugostiteljskih objekata, a već od 7-8. opet će “Zvončica” da nas kritikuje da nismo dobri i plakaće za bakama i dekama”, napisao je legendarni vaterpolista Danilo Ikodinović, komentarišući najnovije mere Kriznog štaba koje će po njegovom mišljenju ponovo biti olabavljene radi viših ciljeva, a sve pod aminom predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ikodinovićevu objavu prokomentarisao je i voditelj Ivan Ivanović, koji je kazao da “neće biti plakanja za bakama i dekama do sledećih izbora”.

Podsetimo, proletos posle kulminacije epidemije koronavirusa u našoj zemlji, mere su naglo popuštene, broj novoobolelih drastično smanjen, a posle izbora 21. juna, ponovo je usledio porast zaraženih od virusa Covid-19.

Mnogi su tada posumnjali da je napravljen privid slabljena korone kako bi izbori bili održani, a po ugledu na to, Ikodinović je očigledno aludirao da se nekome iz vrha vlasti ne isplati da mere budu na snazi za vreme “Ski openinga” na Kopaoniku, piše portal Direktno.

Od predsednika s ljubavlju: Mali poklon za daš mi glas, za ugovor na neodređeno, da ćutiš, da pišeš šta ti se kaže…

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

171 Shares
171 Shares
Share via
Copy link