Magazin

Igor Vuk Torbica ostavio 2 oproštajna pisma, Hana Selimović se emotivnom porukom oprostila od reditelja

igor-vuk-torbica

Tragično preminuli reditelj Igor Vuk Torbica ostavio je dva oproštajna pisma. Jedno je namenjeno glumici Hani Selimović, a drugo profesorki Alisi Stojanović, piše portal Nova.rs.

Igor Vuk Torbica preminuo je u Rovinju gde je doputovao samo dan ranije iz Beograda. Trebalo je da počne sa radom na predstavi u zagrebačkom teatru ZKM, Bio je jedan od najtalentovanijih reditelja mlađe generacije.

Rođen je u Drvaru 1987. godine. Srednju školu završio je u Puli, a Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu od kada i datira njegovo prijateljstvo sa rediteljkom Alisom Stojanović.

Jedno pismo ostavio je dugogodišnjoj devojci, poznatoj glumici Hani Selimović, a drugo svojoj profesorki sa Fakulteta dramskih umetnosti Alisi Stojanović.

Sadržaj pisama nije poznat.

“Igor je bio i ostaće moj svetionik”

View this post on Instagram

s(mi)sao

A post shared by Hana Selimovic (@mitraljeza) on

Glumica Hana Selimović se emotivnom porukom na Fejsbuku oprostila od svog momka. Ona se tim putem zahvalila svima na podršci i pomoći, a i preminulom reditelju na najlepšim životnim trenucima.

– Dragi prijatelji, hvala svima na rečima i pomoći koju tako velikodušno pružate. U mom srcu je toliko puno ljubavi za čoveka koji mi je pružio najlepše trenutke mog života, da želim da tu ljubav podelim sa svetom. I pustim svetlo i život da odnesu pobedu, nad besmislom ovog vremena. Igor je bio i ostaće moj svetionik. Ka njemu idem, zauvek. Takvi ljudi su retki, njih treba, samo voleti – napisala je.

„Šta tebe lepu, pametnu i mladu natera da prekineš svoj život?“

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


28 Shares
Share via
Copy link