Magazin

Pevač Igor Starović sahranjen uz čuveni hit Divljeg kestena „Kristina“

sahrana-igor-starovic
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Pevač grupe „Divlji kesten“, Igor Starović, koji je preminuo u 58. godini, nakon kratke borbe sa bolešću, ispraćen je danas na večni počinak na groblju „Lešće“ uz svoju pesmu „Kristina“.

Igorova braća Aleksandar, Boris i Andrej oprostili su se od svog najmilijeg uz suze, a prijatelji i porodica su im pružali podršku u najtežim trenucima.

– Nije ostvario mnoge snove, utehe možemo pronaći u bogatoj riznici njegove duše, on je živ. Mirno spavaj, hvala ti na svemu, putovanje umetničke duše se nastavlja – održala je potresan govor prijateljica Maja, prenosi Blic.

igor-starovic
Foto: Arhiva Novosti

Sahrani je prisustvovala i Zorana Pavić koja nije prestajala da plače, a tu je bio i Filip Žmaher.

Ćlanovi grupe „Neverne bebe“ takođe su došli da isprate Igora na večni počinak.

Igor je umro na Drugoj hirurškoj klinici. Muzičaru je pukla aorta, a borba za njegov život trajala je pet dana. U jednom trenutku Igor se osetio bolje, ali je kasnije ipak preminuo.

Podsetimo, Igor je proveo 10 godina u bendu „Divlji kesten“ gde je bio pevač, kompozitor i aranžer. Grupa je nastala 1992. godine za vreme rata i odmah su postali miljenici publike. Snimili su pet albuma iza kojih su ostali veliki hitovi: „Suze krijem, same teku“, „Ti si moja muzika“, „Kristina“, „Zorane, Zorane“, „Nataša“, „Gori, gori, srce moje“.

Otkriven uzrok smrti Igora Starovića, lekari 5 dana pokušavali da ga spasu

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

90 Shares
Share via
Copy link