Lifestyle

Ideje za prirodnu šminku koje će se čak i vašem momku svideti

S prvim zracima sunca se odlučujemo za prirodnu šminku koja je lagana, daje vam sveži i besprekoran izgled. Pogledajte ove mejkap ideje koje će oduševiti čak i vašeg momka.

  1. Prvi i osnovni korak je da dobro očistite lice na način na koji to inače radite kako biste šminku lepo i lako naneli.
  2. Nakon toga ovlažite kožu kako bi ujednačili ten. Najjbolje je da to uradite toniranom kremom.
  3. Korisitite losione koji imaju zaštitni faktor od sunčevih zraka. Dobra vest je što se mogu naći takvi losioni sa svetlucajućim česticama.
  4. Sledeći korak je da nanesete korektor na kritične tačke.Dobro ga utapkajte i izjednačite sa ostalim tenom. Nemojte zaboraviti na podočnjake da nanesete korektor.
  5. Kada kupujete korektor birajte one koji su bogati pigmentom i sa što tanjom četkicom za nanošenje kako biste uspeli da prikrijete i najmanje nepravilnosti. Jedino gore od nenanešenog korektora je previše korektora.

dnevni horoskop februar prelepa zena

6. Ukoliko vam koža postane sjajna, nanesite puder u prahu. Odaberite puder koji upija masnoću. Tečni puderi se ne preporučuju za masnu kožu.

7. Sada je vreme da dodamo malo zdravlja vašem licu. Ovakav tip šminke podrazumeva prirodne, blage boje rumenila kao što su boja kajsije ili svetlo roza boja.

8. Kako biste bile sigurne da ste potrefile jačinu, šminkajte se blizu izvora dnevne svetlosti, najbolje kod prozora.

9. Kako biste osenčile očne kapke, birajte senku koja nije mnogo tamnija od boje kože.

10. Ukoliko koristite braon ili sivu boju krejona, to će vam naglasiti oči taman koliko treba. Nanesite i maskaru, a za prirodan izgled je dovoljno da je nanesete u jednom sloju.

7 pravila dobrog oblačenja Ane Vintur

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share via
Copy link