Balkan Magazin

Ibrahim (14) je rano ostao bez oca i sam se brine o porodici: „Najveća želja mi je da imam štalu“ (VIDEO)

ibrahim 1
Foto: Admir Pilić / Srednja Bosna Danas

Četrnaestogodišnji Ibrahim Mahalbašić živi u selu kod Novog Travnika sa majkom i sestrom, jer je rano ostao bez oca.

Postao je prava regionalna zvezda na društvenim mrežama, a sve to zahvaljujući specifičnom bosankom dijalektu koji je mnogima simpatičan. Ima i onih koji su ga, doduše, zbog toga ismevali. Međutim, on za negativne komentare ne mari.

Ibrahim još nije završio ni osnovnu školu, a već je preuzeo očevu ulogu. I tako dok mu se druga deca smeju, on na svojim leđima ponosno nosi veliku brigu za svoju porodicu, piše Stil.rs.

ibrahim 2
Foto: Admir Pilić / Srednja Bosna Danas

– Ja to ne bendam ni pet posto, nek objavljuju šta hoće, baš me briga, prokomentarisao je Ibrahim činjenicu da ga mnoga deca prozivaju.

Pored školskih obaveza koje ima, Ibrahim obavlja i poljoprivredne poslove – cepa drva, a zna i da vozi traktor o kojem neprestano mašta.

Dok drugi dečaci uglavnom maštaju o skupim telefonima i da postanu fudbaleri i jutjuberi, Ibrahim ima samo jednu želju koja bi znatno ulepšala njegov žoivot kada bi se ostvarila.

– Najveća želja mi je da imam svoju štalu, to mi je najveća želja u životu!, rekao je taj skromni dečak.

Ibrahim je svojim stavom prema životu i negativnim ljudima, svima nama očitao lekciju koju dobro treba da upamtimo.

– Po meni to nije ismevanje. Svako neka objavljuje šta hoće, svako ima svoje. Svi ćemo doći na sudnji dan, ako Bog da. Alah sve vidi!, prokomentarisao je Ibrahim video zapise koji mnogi objavljuju na društvenim mrežama kako bi mu se smejali.

Činjenicu da njegovi vršnjaci, ali i mnogo stariji objavljuju njegove video zapise na TikToku, on je okrenuo na pozitivnu stranu ističući da mu je to reklama, budući da je i sam napravio profil na ovoj društvenoj mreži.

Raspust koristi da uživa u svojoj najvećoj ljubavi – koridama, na kojima je redovan gost.

Izvor: Stil.rs

Ovaj mali heroj ima 11 godina i traži posao da pomogne porodici

56 Shares
Share via
Copy link