kape-sa-bradom-za-zene-decu
Foto: Đorđe Aćamović
Lifestyle

Trend i u Novom Sadu: žene nose veštačku bradu

Ukoliko se pitate šta da kupite svojoj lepšoj polovini za praznike, mi imamo predlog, kupite joj kapu sa bradom, jer to u trendu.

kapa-sa-bradom
© Kupujem-prodajem

Bliže se praznici, a vi biste svojoj devojci ili ženi kupili neki originalan poklon, samo ne znate šta bi to moglo da bude. Otkrivamo vam novi modni detalj koji je in ove sezone, kapa sa bradom. Ovaj poklon možete kupiti “iz fotelje” odnosno preko Interneta.

Nekada smo bradate žene viđali samo u cirkusu, a onda se na Evroviziji pojavila Končita Vurst (kobasica) iz Austrije, bradati transvestit čije je pravo ime Tom Nuvert. Nakon Končite postalo je popularno da devojke kače na svoje profile na društvenim mrežama fotografije na kojima imaju bradu napravljenu od svoje kose.

Conchita-Wurst
© Wikipedia

Nemojte se iznenaditi, ako budete po gradu viđali bradate žene, jer su sada kape sa bradom veoma popularne. Mogu se naručiti preko interneta, a cena im je oko 1.000 dinara. Možete da birate boju kape (siva, crna i braon) i boju brade (crna i braon). Takođe možete da birate i vrstu vune od koje se pravi brada. Kažu da je materijal od kojeg je napravljena ne izaziva iritaciju, to jest svrab.

kapica-sa-bradom
©kupujem-prodajem

Za ovakvu neobičnu kapu je potrebno najviše 2 dana da kako bi se izradila. Kapu sa bradom mogu nositi i muškarci, pogotovo oni koji ne mogu da dočekaju da im brada poraste i da imali taj hipsterski look.

Jedan od distributera je novosadski fotograf Đorđe Aćamović, koji kaže da je sve traženija kapa sa bradom za žene i decu.

– Materijal od kojeg je napravljena ne iritira kožu. Može da se napravi i za malu decu i za bebe, a pre neki dan je naručio čovek čija žena treba da se porodi za nedelju dana. Kapa Beardo je postala hit nakon što je stigla na tržište, a bradu je moguće podešavati u zavisnosti od veličine glave i oblika lica – kaže Aćamović.

Ovu neobičnu kapu je osmislio Kanađanin Džef Filips, koji obožava skijanje.

Više o trendovima koji su aktuelni ove zime

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

1 Comment

Klikni da komentarišeš

vip-rip.сс site-rip.info pornrips.cc