Magazin

Poznati fudbaler oženio sestričinu bivše žene: Nisam ružan, mlad sam, savest mi je čista

3752044_20231217-18-16-57camila-ngelo--camila-angelo-oficial--fotografije-i-video-zapisi-na-usluzi-in_ls
Foto: Instagram

Brazilski fudbaler Hulk koji je u svetu fudbala ostao upamćen po neverovatno jakom šutu levom nogom, u privatnom životu napravio je nešto što je za mnoge nezamislivo. Zbog ove odluke pitanje je da li je emotivni život zapravo nadmašio njegovu fudbalsku karijeru.

Hulk je, naime, smuvao sestričinu svoje bivše supruge, a sada je sa njom dobio i dete. Brazilac je suprugu Iran upoznao dok je igrao u Japanu. Venčali su se i dobili sinove Jana i Tijaga. Brak se raspao 2019. godine, a samo nekoliko meseci kasnije stigla je vest da je u vezi sa njenom sestričinom Kamilom.

Kamila se nedavno porodila i na svet donela ćerku Zaju. Rođena je u Majamiju, pa je odmah stekla i američko državljanstvo.

“Laž i izdaja su poput noževa. Režu nam meso, teraju nas da krvarimo i da umiremo iznutra. Ali, za one koji veruju u Boga, ova smrt znači ponovno rođenje. Sa svakim razočaranjem, sa svakom otkrivenom laži se ponovo rađam jer me Isus učinio jakom. Hvala Bogu na još jednom oslobođenju”, napisala je Iran na društvenim mrežama kada je za to saznala.

Hulk je u jednoj objavi objasnio da nikada nije voleo suprugu Iran i da je nije prevario dok su bili u braku.

“Sa Kamilom nisam bio dok sam bio oženjen. Muško sam, nisam bio srećan u braku, imao sam bezbroj razloga za to. Izneverila me, živela je samačkim životom i samo je htela da može da kaže da je Hulkova supruga. Do našeg braka nije došlo iz ljubavi ili strasti. Zatrudnela je i ja sam preuzeo odgovornost. Od kad smo počeli da se viđamo izdržavam i nju i njenu porodicu. Svi to znaju”.

Objasnio je i kako je došlo do veze sa Kamilom.

“Nisam ružan, mlad sam, Kamila je takođe mlada. Povezali smo se, pričali smo, bili smo sami i ona i ja. Čim smo se vratili iz Kine, objavili smo da smo u vezi. Savest im je čista, ja sam miran”, poručio je Hulk.

Izvor. Kurir

Vladislava ima prelepo lice, ali zbog tela trpi uvrede na društvenim mrežama: “Ne zovu je za džabe Hulk”

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link