Magazin

Hrvati kivni na komentatora RTS-a: „Urlao od sreće kada su Italijani dali gol“ (VIDEO)

hrvatska-reprezentacija
Foto: FB Hrvatski nogometni savez

Juče je Hrvatska u dramatičnoj završnici ostala bez pobede nad Italijom koja joj je osiguravala prolazak u drugi krug takmičenja EURO 2024 u Nemačkoj. I dok taj gol Italijana u 98. minutu i dalje boli, čini se da susede još više pogađa način na koji je srpski komentator sve to doživeo.

I dok je hrvatski komentator Marko Šapit u neverici jedva prozborio, zanimljivo je bilo videti srpskog komentatora RTS-a kako je doživeo utakmicu u Lajpcigu, prenosi 24.hr.

Penal Luke Modrića iz 55. minute poprilično burno je prokomentarisao. Posle odbrane Đanluiđija Donarume srpski komentator nije mogao da sakrije oduševljenje.

„Brani Donaruma, brani Đanluiđi Donaruma, najbolji golman na svetu. Po izrazu lica Luke Modrića videlo se da ne veruje sam sebi“, rekao je srpski komentator.

Ali hrvatski kapiten samo nekoliko desetina sekundi kasnije iskupio se za promašaj i postigao gol za 1-0. Tada uzbuđenja nije bilo ni približno toliko, pišu hrvatski mediji.

„Modrić je tamo, vodi 1-0 Hrvatska“, rekao je srpski komentator.

Ali, prava drama je usledila u 98. minuti dvoboja kad je Matija Cakanji zabio pogodak za 1:1, nakon čega je srpski komentator počeo da urla. Ponovio je ime italijanskog strelca nekoliko puta:

„Kakav pogodak Italije u poslednjim sekundama. Hrvati pred eliminacijom, Italija pred drugim mestom“.

Legendarni fudbaler i osvajač Zlatne lopte pretučen, opljačkan i zarobljen u sopstvenoj kući

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link