Magazin Putovanja

Umesto dobrodošlice, turistima u Hrvatskoj razmazali go**a po automobilima

izmet-hrvatska-automobil
Foto: Facebook

Turisti koji se ovih dana odmaraju u Dalmaciji, suočili su se sa neprijatnim iznenađenjem. A da stvar bude luđa, čak nisu ni iz Srbije.

– Dragi Dalmoši, ne morate se brinuti, više nećemo trošiti novce kod vas. Bila je vanredna situacija, korona i to, verujte, da sam mogla bez karantina, otišla bih na Azurnu obalu ili Grčku – stoji u postu na Facebooku jedne ljutite Zagrepčanke.

Prvo se na društveni mrežama oglasila Zagrepčanka kojoj su u Trogiru izmet razmazali po kvaki automobila i poskidali brisače, a potom se Dalmatinskom portal javio još jedan čovek iz Solina koji je doživeo istu stvar, prenosi Mondo.

– Meni su četiri stakla na levoj strani mog Renoa bila zamazana izmetom. Nisam to fotografisao, samo mi je bilo na umu da što pre dođem do perionice i skinem to s auta – priča Solinjanin.

Automobil je parkirao pored stambenih zgrada. “Reno” je na tom mestu bio tri dana, a on misli da se to dogodilo zato što je njegov auto nekome smetao.

Tokom vikenda već pomenuta jedna Zagrepčanka koja je s porodicom letovala u Trogiru, je na svom je Facebook profilu objavila da joj je neko kvaku na automobilu namazao izmetom i usput pokidao brisače.

I ona kaže da je automobil stajao na istom mestu tri dana, a “domaćinima” je poručila: “Dragi Dalmoši, ne morate se brinuti, više nećemo trošiti novce kod vas. Bila je vanredna situacija, korona i to, verujte, da sam mogla bez karantina, otišla bih na Azurnu obalu ili Grčku.”.

Ona je “Večernji list” ispričala da je iz Zagreba otišlaa u Trogir sa prijateljima na tri, četiri dana, a da su automobil ostavili u sredu u kvartu na regularnom parking mestu.

– Kada smo došli do auta u subotu našli smo ga u takvom stanju s očiglednom porukom da nismo dobrodošli. Policiji nismo prijavljivali jer nema smisla. U blizini nema sigurnosnoh kamera, sumnjam da bi našli svedoka, a i policija ne bi istraživala takav slučaj. Izmet smo odmah počistili, a brisače ćemo popraviti sami – ispričala je.

Miloš Biković i poslanik Vladimir Đukanović u žučnoj raspravi oko letovanja u Hrvatskoj

194 Shares
194 Shares
Share via
Copy link