Magazin Srbija

Hrabro je živeti u ovoj državi

ivan-ivanovic
Izvor: N1

Čuvajte se naprednjaka i njihovih saradnika.

Ozbiljan sam.

Za te ljude zakoni ne važe – napisao je na Tviteru novinar Ivan Ivanović, nakon tvrdnji svedoka i potpredsednice SSP Marinike Tepić da je Dragan Marković Palma organizovao bunga-bunga žurke i učestvovao u podvođenju maloletnica u Jagodini.

Kako je voditelj emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem” u statusu na Tviteru napisao, za naprednjake zakon ne važi, pa i kada je reč o takvom krivičnom delu kakva je obljuba, prenosi Direktno.

– Čuvajte se naprednjaka i njihovih saradnika. Ozbiljan sam. Za te ljude zakoni ne važe. Mogu da vas pokradu, prevare, prebiju, ubiju, obljube ženu ili ćerku i nikom ništa. Predsednik će samo reći “a ko je od nas bezgrešan?” A šta on kaže, to je zakon – piše Ivanović.

“Jako je hrabro ziveti u ovoj zemlji.
Sutra ti, ne daj boze, neka bahata budala povredi dete, ukrade imovinu, srusi kucu, osakati te,ubije brata ! Dokazi lako nestanu,svedok zapliva Dunavom,obdukcija falsifikuje, doktor zanemi !

Policajac, sudija, tuzilac kod gazde na jagnjetini.”, napisala je u svom odgovoru korisnica Tvitera Alisa.

Podsetimo, juče je vlasnik Megatrenda optužio Palmu da je podvodio devojke na svojim proslavama u Jagodini, pre toga je jedan bivši zaposleni hotela u Končarevu, iza kojeg, kako on tvrdi, stoji Marković.

I mi smo uz tebe, Andrej, ozdravi ti samo, ali što te, brate mili, metnuše na bilbord?

57 Shares
Share via
Copy link