Magazin Srbija

Hrabro je živeti u ovoj državi

ivan-ivanovic
Izvor: N1

Čuvajte se naprednjaka i njihovih saradnika.

Ozbiljan sam.

Za te ljude zakoni ne važe – napisao je na Tviteru novinar Ivan Ivanović, nakon tvrdnji svedoka i potpredsednice SSP Marinike Tepić da je Dragan Marković Palma organizovao bunga-bunga žurke i učestvovao u podvođenju maloletnica u Jagodini.

Kako je voditelj emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ u statusu na Tviteru napisao, za naprednjake zakon ne važi, pa i kada je reč o takvom krivičnom delu kakva je obljuba, prenosi Direktno.

– Čuvajte se naprednjaka i njihovih saradnika. Ozbiljan sam. Za te ljude zakoni ne važe. Mogu da vas pokradu, prevare, prebiju, ubiju, obljube ženu ili ćerku i nikom ništa. Predsednik će samo reći „a ko je od nas bezgrešan?“ A šta on kaže, to je zakon – piše Ivanović.

„Jako je hrabro ziveti u ovoj zemlji.
Sutra ti, ne daj boze, neka bahata budala povredi dete, ukrade imovinu, srusi kucu, osakati te,ubije brata ! Dokazi lako nestanu,svedok zapliva Dunavom,obdukcija falsifikuje, doktor zanemi !

Policajac, sudija, tuzilac kod gazde na jagnjetini.“, napisala je u svom odgovoru korisnica Tvitera Alisa.

Podsetimo, juče je vlasnik Megatrenda optužio Palmu da je podvodio devojke na svojim proslavama u Jagodini, pre toga je jedan bivši zaposleni hotela u Končarevu, iza kojeg, kako on tvrdi, stoji Marković.

I mi smo uz tebe, Andrej, ozdravi ti samo, ali što te, brate mili, metnuše na bilbord?

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

57 Shares
Share via
Copy link