Horoskop Horoskopski znakovi

Mlad Mesec u Biku 8. maja donosi haos u život Bika i Škorpije – sledi im buran period i ogromne promene

horoskop mesec jun 2024

Poslednji mesec proleća predstavljaće veoma buran astrološki period – nebeski tranziti uticaće na gotove sve znakove Zodijaka, što smo već osetili dolaskom retrogradnog Plutona 2. maja. Nakon kratkog predaha, već sutra, 8. maja, mlad Mesec stiže u znaku Bika, a ovaj karmički događaj uvek simbolizuje novi početak.

Naime, 21. aprila Jupiter u Biku se prvi put posle 14 godina pridružio Uranu u Biku, a kada se Jupiter i Uran sudare, često dolazi do neočekivanih i nepredivdivih obrta sudbine.

Kakve promene možemo da očekujemo i koga će najviše pogoditi?

Kako će obe planete još uvek biti blizu, u periodu kada mlad Mesec bude u znaku Bika, horoskop će biti prilično neočekivan za mnoge.

Možda ćete primetiti ekstremne, neprijatne razlike u vašim finansijama i promenu na bankovnom računu.

horoskop nebeski tranziti promene
Foto: Freepik

Ipak, ovo donosi i puno povoljnih okolnosti.

Na primer, sada je pravi trenutak da donesete odluke i ciljeve kojih ćete se držati narednih meseci, a takođe će nas obradovati osećaj stabilnosti i sigurnosti, piše Žena Blic.

Ovo je dobar period i da se pobrinete za sebe, svoje zdravlje i imunitet, te da predahnete i napunite baterije. Mlad Mesec u Biku budi i kreativnost i sklonost ka estetici, pa ćete verovatno osetiti pojačan poriv da kupite nešto lepo za svoj dom, sebe, da odete u šoping, da budete pažljiviji prema drugima, posvetite se svom hobiju…

Ovaj mlad Mesec delovaće povoljno na Ribe, Rakove, Device i Jarčeve, donoseći im inspiraciju, prijatne novine u životu i dobre okolnosti.

Ipak, za dva znaka mlad Mesec neće biti tako prijatan – upravo suprotno. Žestoko će ih prodrmati i naterati da budu oprezni, iako ovo ne podrazumeva samo loše promene.

To su Bikovi i Škorpije!

mlad mesec u biku horoskop
Foto: Freepik

Bik

Sve Bikove čeka buran period, ali posebno one koji su rođeni 7, 8 i 9. maja.

Ovaj period je podsetnik da morate sebe staviti na prvo mesto, pa je vreme da razmislite šta vas čini srećnim i da poradite tome.

Moguće je da ćete dobiti iznenadnu želju da odbacite svoju dosadašnju rutinu i počnete da se bavite novim stvarima, koje vas mame i čine da se osećate bolje u svojoj koži.

Ovo možda znači čak i želju, ili plan za preseljenjem, ili promenom posla.

Ovaj mlad Mesec vam donosi kratak trenutak prkosa, ali ujedno ima potencijal da vas usmeri ka novom pravcu do kraja godine!

horoskopski znakovi mlad mesec u biku
Foto: Freepik

Škorpija

Nažalost, spremni ili ne, u vašim odnosima će se pojaviti ozbiljni problemi.

To ne moraju nužno da budu ljubavne veze, već prijateljstva ili rodbinski odnosi, ali postoje velike šanse da vas čekaju ogromne promene na tom polju.

S druge strane, ako ste sami, sličajni sustret bi mogao da se pretvori u nešto veliko i važno za vas!

Izvor: Žena Blic

6 dana u maju koji će uticati na sve Zodijake: Nebeski tranziti nose talas drastičnih promena

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
201 Shares
201 Shares
Share via
Copy link