igra prestola zodijak
Horoskop Horoskopski znakovi

Svaki znak Zodijaka odgovara jednom liku iz Igre prestola

Ova tv serija osvojila je čitavu planetu u dahu, a svaki lik iz Igre prestola odgovara jednom znaku Zodijaka. Proverite koji heroj serije odgovara vašem horoskopskom znaku.

Ovan – Daenerys Targaryen

Jak, uverljiv i staložen, lik Daenerys Targaryen mu savršeno odgovara. Ovnovi nisu sposobni mirno da sede i promatraju događaje sedeći sa strane, pogotovo jer su svesni da su sposobniji od većine „igrača“. Neustrašivi, takmičarski raspoloženi i dobrog srca, Ovnove ljudi vole da slede, ali ponekad im je njihova agresivnost previše.

Bik – Princ Oberyn Martell

Posvećen, pouzdan, romantičan, elegantan i vešt, princ Oberyn je poput pravog lika iz bajke. Poput Bika, uživa u finijim stvarima u životu i prepušta se hedonizmu i materijalizmu. Nažalost, takođe može biti smešno beskompromisan i tvrdoglav kada ima cilj, što je, kao što znamo, na kraju dovelo do propasti i samog princa.

Blizanci – Cersei i Jamie Lannister

Blizanci kao da su podvojena ličnost, pa tako i brat i sestra u Igrama prestola. Ponekad se čini kao da su jedno, ali u drugim situacijama mišljenja i želje se u potpunosti razilaze. Skloni su tajnim igrama, prevarama i konstantnom skrivanju pravih osećaja i mišljenja. Obično su hladnog srca i teško da će bilo kome dopustili da im se previše približi.

Šta dan rođenja govori o vama? Kada se rađaju srećnici, a kad baksuzi?

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš