Horoskopski znakovi Mesečni horoskop

Horoskopski znak Vodolija: mesečni horoskop za mart 2016. godine

Ljude koje upoznate 1. 2. i 3. marta za vas nisu stranci, već potencijalni prijatelji koji još uvek nisu imali ti zadovoljstvo da vas upoznaju. Vaš prijateljski i srdačan odnos prema ljudima privući će mnoge u vaše društvo ovog meseca, a vasa sposobnost da učinite ljude da se osećaju kao da su najvažniji na svetu biće vaša osobina koja će posebno doći do izražaja.

Bićete super produktivni 6. i 7. marta, i imaćete samopouzdanja da svoje idje izložite pravim ljudima za koje mislite da vas mogu učiniti bogatim ili slavnim, ili i jednim i drugim. Nemojte stati dok ne otvorite ta vrata. Bićete na pravom mestu u pravo vreme što će vam mnogo značiti. Dugo ćete misliti o nekome ko je odavno daleko od vas, između 14. i 16. marta. Neke stvari jednostavno nisu suđene, a ako imate lepa sećanja i uspomene, srećniji ste od mnogih. Retko kada iskazujete emocije pred većom publikom, ili iznosite ideje. Umesto toga, krajem meseca želećete da se osamite, a kada budete potpuno spremni, svoje misli podelićete sa svetom.

Ljubav

Vodolije ponekad previse razmišljaju kada je u pitanju ljubav. Ipak, ovog meseca, naročito 2. i 3. vaše srce biće jače od glave, za šta možete zahvaliti uticaju vašeg vladara, Uranijuma. Ako ste u potrazi za partnerom, nemojte se iznenaditi ako vam pažnju privuče neko za koga nikada niste smatrali da može biti vaš izbor. Imate više toga zajedničkog nego što mislite.

devojka-sreca
Pixabay.com

Oni koji su već u vezama ili braku, pronaćiće iskru koja im je bila preko potrebna, 11. 12. ili 13. marta. Ponovo ćete se zaljubiti u partnera, i pronaćićete ravnotežu između svojih osećanja i misli. Zapravo, vaša osećanja vas mogu i iznenaditi. 16. i 17. marta vrlo verovatno donećete odluku koja vam značajno može promeniti odnos sa partnerom u pozitivnom smislu. Spremni ste za veliki iskorak, i za donošenje važnih odluka. Pokušajte da se ne krećete prebrzo, kako ne biste oboje morali da pritiskate kočnice. Kraj meseca donosi poteškoće u komunikaciji, pa bi bilo dobro da važne teme ostavite za neki kasniji period u aprilu.

Posao

Želećete da osvežite svoju karijeru svežom energijom ovog meseca. Interesi su se možda promenili i došlo je vreme da kombinujete dva rešenja. Između 2. i 3. marta imaćete poteškoća u donošenju zaključaka. Kada već mislite da nema šta vise da se kaže, možda treba da naglasite ono što ste već jednom rekli, još jedanput.

posao-zena
Izvor: Pixabay ©

Vaši srećni dani su za vikend, 5. i 6. marta. Ovo ne znači da ne možete da tražite posao i šaljete biografije, ukoliko ste u potrazi za zaposlenjem. Naglasite svoju individualnost, kreativnost i svoje bogato iskustvo. 8. mart je dan za pogotke. Pogurajte neke ljude kako biste dobili važne informacije. Neće vam ih odati dobrovoljno. Najbolje rešenje je kombinacija sile i poštovanja. 23. i 24. ćete biti neraspoloženi, pa vam se neće raditi čak ni stvari koje inače volite.

Zdravlje

Ovog meseca postavićete sebi cilj da budete još vise u dobroj kondiciji i da vodite računa o svom zdravlju, pre svega o ishrani. Provodite vise vremena sa prijateljima sa kojima možete da idete na duža pešačenja ili trčanje. Bićete iznenađeni koliko ljudi u stvari želi da radi ovo, i traži društvo.

Pročitajte i godišnji horoskop za Vodoliju

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
73 Shares
Share via
Copy link