Horoskopski znakovi Mesečni horoskop

Horoskopski znak Vaga: mesečni horoskop za mart 2016. godine

5. marta pokušajte da budete posebno obazrivi i pažljivi prema partneru. On ili ona može biti pod mnogo većim stresom nego što vam pokazuje, i pomoć i prijateljska sura mogu mu mnogo značiti da pregura dva, tri loša dana. 11. marta Vage koje su u vezama mogu otkriti nove osobine partnera koje će im se dopasti, i ponovo će uživati jedno u drugom i setiti se zbog čega su se zaljubili.

Ljubav će imati velikog uticaja na vaš život 16. i 17. marta kada vam se život može promeniti zauvek. Ovo je pravo vreme za prosidbe, venčanja i postavljanja odnosa na neki viši nivo, što je Vagama koje uvek žele neki balans i ravnotežu veoma važno.

Posao

Mart je mesec za pristupanje novim i unapređenim obrascima ponašanja kada govorimo o poslu. Ovo može značiti da ćete nešto morati da započnete skroz iz početka, ali to ne treba da vas brine jer će ovog puta to trajati mnogo duže. Između 2. i 3. marta ćutanje neće biti zlato. Zazuzmite se za sebe, sa dozom asertivnosti i pokažite osobine koje krase pravog vođu.

vencanje-par
Pixabay.com

Nešto će vam stalno biti u podsvesti 8. marta. Nemojte ovo ignorisati i pokušajte da shvatite poruku na pravi način. Nešto vaš vuče nazad, iako vam je pre pomoglo da idete napred. Iako vi jasno vidite neku sliku, vaši pratneri i kolege je ne vide, pa se potrudite da malo više budete timski igrač ovog meseca.

Zdravlje

Pogledajte u ogledalo i videte osobu koja želite da postanete. Ta osoba je tu, čeka da krenete da vežbate i hranite se zdravije. Niste jedini na svetu koji imaju problem sa motivacijom, ali nađite način da se izborite sa tim, i prelomite u sebi. Krenite već od 1. marta, obucite sportsku opremu i pravac na trčanje, teretanu ili šetnju.

Saznajte zašto Vage vagaju da li da se udaju

 

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link