Koje su vaše omiljene stvari? Zasužujete da budete okruženi njima početkom meseca, tako da ne uskraćujte sebi to zadovoljstvo, bilo ono malo ili veliko. Ne možete a da ne budete razočarani i povređeni kada vas blizak prijatelj izneveri početkom prve nedelje, ali ne brinite, to nije kraj vašeg prijateljstva. Bićete previše povređeni da mu odmah oprostite, ali s vremenom ćete mu pružiti drugu šansu i oproštaj.

Ljubav je u vazduhu 10. i 11. marta , i ponovo ćete osetiti leptiriće i uzbuđenje koje niste odavno osetili. Lepo je imati nešto čemu se radujete i u budućnosti. Vi ste glavna osoba u društvu koja će ostavljati sve za poslednji čas 17. i 18. marta, ali kada se radi o školi ili poslu, pokušajte da lenjost ostavite po strani. Pokušajte da nagradite sebe kada dobro obavite neki zadatak. Bićete okruženi lepim stvarima i ljudima 23. i 24. marta, a sve što sija i donosi glamur prijaće vam ovih dana. Bićete počasni gost na nekoj zabavi koja je vrlo verovatno kreirana samo zbog vas. Ponesite krunu dostojanstveno. Uživajte u svakom trenutku.

Ljubav

Ovog meseca, Vage će uživati u ljubavnoj energiji koju polako donosi proleće, ali će i preispitivati sami sebe da li su spremni za ljubav. 2. i 3. marta Venera će vam pomoći da dođete u dodir sa veoma zanimljivom osobom. Stvari zbog kojih mislite da ste čudni, biće neodoljive vašem partneru. Slobodne Vage će posebno uživati u ovom periodu.

vencanje-par
Pixabay.com

5. marta pokušajte da budete posebno obazrivi i pažljivi prema partneru. On ili ona može biti pod mnogo većim stresom…

Idi na sledeću stranu >

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here