Horoskopski znakovi Mesečni horoskop

Horoskopski znak Vaga: mesečni horoskop za mart 2016. godine

Koje su vaše omiljene stvari? Zasužujete da budete okruženi njima početkom meseca, tako da ne uskraćujte sebi to zadovoljstvo, bilo ono malo ili veliko. Ne možete a da ne budete razočarani i povređeni kada vas blizak prijatelj izneveri početkom prve nedelje, ali ne brinite, to nije kraj vašeg prijateljstva. Bićete previše povređeni da mu odmah oprostite, ali s vremenom ćete mu pružiti drugu šansu i oproštaj.

Ljubav je u vazduhu 10. i 11. marta , i ponovo ćete osetiti leptiriće i uzbuđenje koje niste odavno osetili. Lepo je imati nešto čemu se radujete i u budućnosti. Vi ste glavna osoba u društvu koja će ostavljati sve za poslednji čas 17. i 18. marta, ali kada se radi o školi ili poslu, pokušajte da lenjost ostavite po strani. Pokušajte da nagradite sebe kada dobro obavite neki zadatak. Bićete okruženi lepim stvarima i ljudima 23. i 24. marta, a sve što sija i donosi glamur prijaće vam ovih dana. Bićete počasni gost na nekoj zabavi koja je vrlo verovatno kreirana samo zbog vas. Ponesite krunu dostojanstveno. Uživajte u svakom trenutku.

Ljubav

Ovog meseca, Vage će uživati u ljubavnoj energiji koju polako donosi proleće, ali će i preispitivati sami sebe da li su spremni za ljubav. 2. i 3. marta Venera će vam pomoći da dođete u dodir sa veoma zanimljivom osobom. Stvari zbog kojih mislite da ste čudni, biće neodoljive vašem partneru. Slobodne Vage će posebno uživati u ovom periodu.

vencanje-par
Pixabay.com

5. marta pokušajte da budete posebno obazrivi i pažljivi prema partneru. On ili ona može biti pod mnogo većim stresom…

Idi na sledeću stranu >

 

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link