Horoskopski znakovi Mesečni horoskop

Horoskopski znak Strelac: mesečni horoskop za mart 2016. godine

Promena ritma dobro će vam doći 1. 2. i 3. marta. Pokušaje da idete drugm rutom na posao, otkrijte novi restoran u gradu, ili uskočite u prvi avion i otputujte negde ukoliko ste u mogućnosti da sebi ovo priuštite. Stara izreka kaže – nije zlato sve što sija. Vodite se njome. Moguće je da ćete dobiti neke značajne informacije o kojima mnogi ne znaju ništa, 10. ili 11. marta. Dobro razmislite šta ćete učiniti sa ovim novim saznanjem. Čuvanje tajne može biti uzbuđujuće, ali možda ne bi bilo loše da je podelite sa ostatkom sveta.

Bićete okupirani 17. i 18. marta raznim stvarima. Ponekad je teško odloleti kršenju nekih pravila, ali dobro razmislite o posledicama pre nego što zauvek srušite neki zid. 19. i 20. marta bićete okruženi prijateljima i bićete osoba pored koje će se svi lepo osećati. Popularni ste, ali na pravi, istinski način. Zainteresovani ste za brige drugih ljudi, i oni su toga svesni i cene ovu vašu osobinu. Neočekivani događaji očekuju vas 28. i 29. marta, i čak i ako niste spremni na njih, nosićete se dobro u ovim situacijama.

Ljubav

Strelci su poznati po pozitivnosti i vedrom duhu, bez obzira na to šta se dešava oko njih. AKo imate problema u ljubavnom životu, sa partnerom ili ste već dugo sami, ne brinite previse jer svakim danom ste bliži lepšem period. Početkom meseca privućićete nekoga veoma neobičnog ko će vas zainteresovati. Iako on ili ona na prvi pogled možda i nisu vaš tip, nemojte se iznenaditi ako skroz poludite za ovom osobom.

priroda-devojka
Pixabay.com

Slobodni Strelci će uživati u ovom periodu i odlično će se…

Idi na sledeću stranu >

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
36 Shares
Share via
Copy link