Horoskop Horoskopski znakovi

Koji znakovi su idealni za vezu sa Ovnom?

Horoskop nam otkriva kako da imamo dobar ljubavni život tako što ćemo ući u vezu sa osobom koja je na to spremna.

Ovnu najviše odgovaraju Vodolija, Blizanac, Lav i Strelac

Ovan i Vodolija

Vodolija voli nezavisnost i žestoka je jednako kao i Ovan, no iako trzavica uvek ima oni jednostavno ne mogu jedan bez drugoga jer se privlače poput magneta. Do problema jedino može doći ako Ovan poželi da dominira u vezi, što mu ponosni i nezavisna Vodolija nikada neće dopustiti. Da bi održali vezu jedan od njih mora da malo popusti i naučiti živjeti u kompromisu.

Ovan i Blizanac

Ova veza je uvek strastvena, a vežu ih zajedničke aktivnosti. Blizanac i Ovan su neumorni, aktivni i uvek traže pustolovine na kojima će proširiti svoje znanje. No ova veza može doći na iskušenje kada se Ovnu oduzme uloga vođe. Blizanci bi trebalo da nauče kako je vodjstvo važno Ovnu i trebali bi ga pustiti da on “diktira u vezi” i bira mesta na koja će ići. Ova veza je savršena jer se međusobno dopunjuju. Ovan je dramatičan i inteligentan, dok je Blizanac svestran i genijalan.

Ovan i Lav

Ova dva znaka jako su ekscentrična i strastvena. Savršeno se slažu i dopunjuju u krevetu. Vezu će začiniti svojim neodoljivim smislom za humor kojega poseduju. No problemi će se javiti kada Ovan oseti da je prestao da dominira, dok Lav potajno priželjkuje tu ulogu. Ako uspeju izbeći taj sukob i dogovore se kompromisno, ova veza mogla bi se ubrzo pretvoriti u brak, jer vlada velika međusobna ljubav, poštovanje i odanost. Uvek će biti posvećeni jedno drugome i učiniti sve da veza uspe. Velika upornost koju poseduju garantuje im stabilan brak u budućnosti.

Ovan i Strelac

Ova ljubavna priča ima velikog potencijala. Ovan je intenzivniji, dok je Strelac željan zabave. Oba znaka su emocionalno i fizički jaka i spremna na kompromise. Odlazak na planinarenje ili vožnju biciklom uvek će u njima pobuditi takmičarski duh kojem su oboje skloni. No, trebali bi da pripaze da svoj takmičarski duh ne iskoriste negde drugde i ne otplove u neke druge vode, jer Ovnovi nikada ne bi mogli oprostiti prevaru.

Više o ovom horoskopskom znaku 

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


288 Shares
288 Shares
Share via
Copy link