Horoskop Horoskopski znakovi

U ovom horoskopskom znaku je rođeno najviše Srba

indijski horoskop

Neki astrolozi su pre nekoliko godina isticali da Srbija ima najviše Devica, tačnije, da je najviše onih ljudi koji su rođeni od 23. avgusta do 22. septembra.

Ipak, to je samo delimično tačno, zbog avgusta, u kojem je rođeno najviše beba.

Osobe rođene od 22. jula do 23. avgusta su u znaku Lava, horoskopskom znaku koji ima specifičnu snagu i status “kralja džungle”. Lav je vatreni znak koji voli život i od njega očekuje da se dobro zabavlja, a ako su Srbi po nečemu poznati, to je dobar provod i slavlje.

Lav voli da bude u centru pažnje, samouveren je i prema mišljenju mnogih, često arogantan. Lav može da pokaže najbolje, ali i najgore osobine.

Poseduje veliki ego koji je posebno osetljiv, pa kad se nađe u nekoj grupi, nastoji da postane vođa. Horoskop kaže da Lav uvek ima dobre namere, ali ne preza od nepovoljnih okolnosti. Uvek se nada najboljem ishodu, ali ako se desi da stvari ne ispadnu onako kako je očekivao – reaguje nekontrolisano, naglo i burno.

Od Lava možemo da naučimo kako da prebrodimo životne prepreke i dobijemo ono što nam je potrebno. Kažu da ljudima rođenim u ovom znaku nema smisla davati savete, jer će uvek uraditi samo onako kako oni žele.

Kada astrolozi žele da približe način razmišljanja jednog Lava, korsite ovu rečenicu: “Osudi me i pokazaću vam da grešite. Reci mi da ne mogu i pokazaću ti koliko daleko mogu ići”.

Izvor: Mondo.rs

Proleće im donosi sreću i napredak: 4 horoskopska znaka uživaće u svakom novom danu

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

154 Shares
154 Shares
Share via
Copy link