Horoskop Horoskopski znakovi

Devica je horoskopski znak koji će vas dovesti do ludila

Pripadnici ovog znaka u stanju su da zakomplikuju najjednostavnije stvari na svetu. Pasionirano insistiraju na najstinijim detaljima i najvećem broju takvih situacija će vas dovesti do tačke ključanja.

Device vole mnogo da analiziraju, a prilikom donošenja odluke moraju da budu upoznate i s najsitnijim detaljima. Nepopustljive su, kritične i previše se brinu, a upravo to osobe u njihovom društvu najčešće nervira.

ljuta devojka

Poznate su kao “picajzle” koje vole da je sve u savršenom redu, a ako im napravite nešto loše, budite sigurni da to baš nikada neće zaboraviti i koristiće se svakom prilikom da vas podsete na nepravdu koju ste im naneli.

Naravno, Device imaju i mnogo pozitivnih osobina zbog kojih su osobama u svojoj okolini jednostavno nezamenjive, čak i ako ih nerviraju.

Fantastično se snalaze u stresnim situacijama i pod pritiskom, praktične su, a svoje brige zadržaće za sebe i neće dopustiti da njima negativno utiču na druge ljude. Snažne su, snalažljive i saosećajne.

Instinktivno osećaju loše raspoloženje drugih ljudi i uvek su spremne da pomognu. Nikada vas neće poštedeti svoje brutalne iskrenosti i upravo zbog toga uvek znate na čemu ste s Devicama.

Ova 3 horoskopska znaka će uvek sasuti istinu u lice!

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

256 Shares
256 Shares
Share via
Copy link