ljubav
Horoskop Horoskopski znakovi

Horoskopski znak koji će ovog leta dominirati u ljubavi

Ostale su još dve nedelje do početka leta i zodijaci su uznemireni jer proleće polako pakuje kofere, a hormoni ne miruju. Sad je samo pitanje koji znak će imati najviše sreće u ljubavi i letnjim avanturama.

Drage Device budite spremne za predstojeće leto jer nećete se boriti samo sa vrućinama, već i sa vrelim ponudama.

Iako će u toku juna na Devicu nepovoljno uticati retogradni Saturn na polju posla, sa druge strane u ljubavi se otvaraju sva moguća vrata. Ukoliko ste singl Devica ponuda će biti sa svih strana, a ako ste u vezi situacija će biti puna strasti.

Jul mesec je rezervisan za ljubomoru i za prevaru. Oni koji su skloni šaranju nek vode računa, a usamljene Device u ovom periodu se nikad bolje neće provoditi. Sve ono što su Device tokom godine maštale na planu ljubavi upravo će se realizovati u toku ovog meseca. Moguće je da će se javiti stara ljubav ili će se ostvariti veza sa osobom koju dugo znate, a sa kojom se do sada još ništa nije konkretno dogodilo.

Avgust je rezervisan za strast i Device samo treba da uživaju u ovom periodu. Mnogo oči će biti uprte u nju i na njoj je samo da pametno bira.

Device, uživajte ovog leta jer je ono samo vaše.

Njima će se u junu ispuniti velika želja

Luftika
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow