Horoskop Ljubavni horoskop

Ribe, Rakove i Bikove cele godine pratiće ljubavna sreća

Generalne odrednice horoskopskih znakova imaju više izgleda da izgrade savršen partnerski odnos. Neki od kombinacija koje smo izdvojili imaju odlične pretpostavke da se ove godine spoje u strasti, a možda i dočekaju zajedno i duboku starost.

Pogledajte predviđanja za 2021. godinu, portala lovehoroscope.guru.

Ribe i Bik

Vodeni i zemljani znak predstavljaju uspešnu kombinaciju. Praktični Bik biva savršeno izbalansiran krotošću i toplinom pitome Ribe. Bik u odnos unosi stabilnost, dok Ribe ulažu emocije i senzibilitet.

Bik i Rak

Ova dva znaka zodijaka imaju vrlo dobre izlede za skladan odnos u ovoj godini. Dobro se razumeju i jačaju odnos protekom vremena. Ovaj par je moćan, a partneri se dopunjuju u dugotrajnoj vezi.

Strelac i Lav

Avantura i strastven duh povezuju ova dva znaka, a način na koji izgrađuju odnos čini ih prelepim parom. Sa jedne strane dele taj avanturistički duh, dok sa druge strane imaju zajednički osećaj odgovornosti. Odnos im je izuzetno snažan i izdržljiv.

Rak i Ribe

Dva vodena znaka vrlo dobro sarađuju i imaju utemeljenu vezu sa dugotrajnim potencijalom. Pojedinačne osobine Raka sa partnerom u znaku Ribe čini ovaj par vrlo kompatibilnim. Njihovu povezanost drugi često ne razumeju, ali dokle god se oni slažu nemaju razlog da se osvrću na komentare.

Vaga i Ovan

Oba znaka imaju izraženu društvenu prirodu i to je važan razlog njihove povezanosti. Ukoliko se pronađe, ovaj par će doneti puno sreće oba partnera. Veza im je vrlo, vrlo intenzivna.

Vodolija i Blizanci

Dva vazdušna znaka sa neverovatnom psihološkom vezom. Primaju i nude ono što je neophodno za uspeh. U stanju su da naprave velike životne korake jer bolje funkcionišu zajedno nego odvojeno.

Blizanac i Ovan

Blizanci su jedan od najenergičnijih horoskopskih znakova. U ljubavnoj vezi moraju se osećati stimulisano i imati intenzivan osećaj pored svojih partnera. Brzo im dosadi veza koja ne pruža podsticaj za kreativnost i avanturu. Ove godine žele da putuju i otkrivaju nova mesta, pa će im Ovnovi, jednako otvoreni za nove stvari, biti idealan partner na ovom životnom i iskustvenom putu.

Devica i Jarac

Device će vrlo pažljivo birati svoje partnere i neće dozvoliti sebi da ne ispoštuju svoje visoke standarde ni za šta na svetu. Pored sebe žele ljude sa puno samopouzdanja i osećajem odgovornosti. Jarčevi bi mogli biti idealan izbor kada je reč o zdravom partnerskom odnosu. Device nekada ne igraju površne ljubavne igre, već su im potrebni partneri koji znaju šta je posvećenost.

Da li ste čuli da marihuana poboljšava sex?

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

389 Shares
389 Shares
Share via
Copy link