Lifestyle Magazin

Da li ste čuli da marihuana poboljšava sex?

Prema istraživanju stručnjaka marihuana konzumirana pre sexa, poboljšava orgazam i libido, naročito kod žena – piše Dominomagazin.

Otprilike trećina žena je koristila kanabis neposredno pre seksa. I upravo te žene su imale povećan libido i bolje orgazme, pokazalo je nedavno sprovedeno istraživanje.

Studija objavljena u časopisu Sexual Medicine pokazala je da su žene koje su koristile marihuanu pre seksa duplo više prijavljivale intenzivnije orgazme u odnosu na one koje nisu koristile marihuanu. Isto tako, žene koje su redovno koristile kanabis takođe su imale duplo veću šansu da će imati bolje orgazme u odnosu na one žene koje ga povremeno koriste.

Marihuana je odavno povezana sa povećanjem seksualne aktivnosti među tinejdžerima na isti način kao i alkohol i rekreativne droge.

Međutim, neka istraživanja takođe su povezala marihuanu sa nesigurnošću u seksu i većom stopom seksualno prenosivih bolesti.

4 tipa žene koje je najlakše odvući u krevet i koje pristaju na sve

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Da li je ovo tekst edukativnog karaktera za mlade koji vas prate?Naslov direktno poziva na konzumiranje droge radi boljeg seksa! I da, sad ce pisac (odnosno prepisivac teksta ali ne i naslova) da se poziva da je to naucno istrazivanje.E pa draga moja ako samo i jedna osoba pokusa ovo ili svoje i dalje konzumiranje opravda ovim tekstom znaj da je na tvojoj saveti !!!

622 Shares
622 Shares
Share via
Copy link