Horoskop Horoskopski znakovi

7 horoskopskih parova koji su rođeni jedino da budu smrtni neprijatelji

devojka-prozor

Svako ima neku osobu zbog čijeg izgleda ili ponašanja doživljava blagi nervni slom i ne može da podnese ni da je vidi očima.

Otkrijte ko vam je najveći horoskopski neprijatelj.

OVAN i OVAN

Izuzetno je tvrdoglav i samostalan, pa ima smisla da se neće slagati sa osobom koja je podjednako tvrdoglava i misli da sve najbolje zna, a povrh toga nikome neće dopustiti da se petlja sa njegovom slobodom. A ko bi drugi mogao biti neprijatelj Ovna nego drugi Ovan?

Oni koji se bukvalno ponašaju kao dva ovna na brvnu, bore se međusobno da bi pobedili, jer su rođeni vođe, pa njihov antagonizam proizilazi iz toga.

BIK i LAV

Bik uživa više u ulozi vernog saputnika, nego u vodećoj poziciji koja ga čini idealnim za Lava, koji želi da dominira i vazduhom, a nekmoli nečim drugim. Međutim, Bik je i izuzetno tvrdoglav i ne može podneti da mu se govori šta treba da radi.

Budući da je Lav navikao da bude glavni i da naređuje, dolazi do velikog nesklada u ovom odnosu.

BLIZANCI i RAK

Blizanci su nezavisni i slobodnog duha sa velikim talentom za, blago rečeno, nestašluke i majstori su za donošenje impulsivnih odluka. Rak je takođe nezavisan, ali previše osetljiv i sve ga stigne.

Ako Blizanci počnu da se šale na račun Raka, shvatiće to vrlo ozbiljno i uvrediti se, pa će između ova dva znaka uvek leteti neprijateljske varnice.

DEVICA i VODOLIJA

Oba znaka su prilično nezavisna, ali … Devica je previše analitična i previše razmišlja pre nego što krene u akciju. S druge strane, Vodolija je previše impulsivna i radi šta god želi kad god joj se prohte. Zbog previše buntovne i lelujave prirode, previše je teška za slabu Devicu.

VAGA i JARAC

Iako na mnogo načina mogu biti kompatibilni partneri, ova dva znaka su često u sukobu. Vaga je previše otvorena za druge, uživa u društvu ljudi, dok je Jarac sumnjičav. Dok Vaga traži način da manje radi, a više uživa, Jarac je vredan radnik koji veruje da samo naporan rad i predanost mogu doneti dobre rezultate.

Oboje su podjednako sujetni i arogantni što dodatno doprinosi njihovim lošim odnosima.

ŠKORPION i VODOLIJA

Iako imaju sličan način razmišljanja, njihova veza je sklonija nepoverenju nego prijateljstvu. Pored toga što su veoma nezavisni, neverovatno su sumnjičavi prema svima oko sebe.

Ako svemu ovome dodate njihovu želju da idu putem koji su sami napravili i ne prate nikoga na svom putu, onda je sasvim razumljivo da postoje ogromne razlike između ova dva znaka.

STRELAC i RIBE

Dok Strelac ne voli da pokazuje svoja osećanja, znak Riba se, pored Raka, smatra najemotivnijim znakom. Strelcu nedostaje samokontrola, jer uvek govori šta mu padne na pamet, ne razmišljajući da li bi njegove reči mogle nekome naštetiti, iako nema loše namere.

Ovo je izuzetno teško za osetljive Ribe i zato predstavljaju vrlo lošu, neprijateljsku kombinaciju.

Ovan, Blizanci, Rak i Strelac UVEK se zaljube u pogrešnu osobu

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

751 Shares
751 Shares
Share via
Copy link