Horoskop

Horoskop za veneru u Strelcu od 16. novembra do 9. decembra: Bik u ljubavnom problemu, Škorpija pred izazovima

devojka_

Venera 16. novembra prelazi u znak Srelca i ostaje tu sve do 9. decembra – saznajte kako će uticati na vaš horoskopski znak:

Ovan

Ovnovi bi trebalo da obrate više pažnje na svoje zdravlje, pa tokom Venere u Strelcu ne treba da rizikujete. Posvetite se svom psihofizičkom zdravlju, radite na sebi, odmorite se.

Sada je trenutak da se ispunite energijom kako biste postigli uspeh u novim poduhvatima.

Bik

Bik može da izgubi samopouzdanje. To će negativno uticati na ljubav i posao. Zato je važno da Bik u ovom periodu radi više na sebi i posveti se svom unutrašnjem stanju.

Blizanci

Blizancima, čekaju tri izazovne nedelje, ne bi trebalo da prave nepromišljene korake. Ako želite žive emocije i adrenalin, sada je pravi trenutak da voljenoj osobi izjavite ljubav.

Rak

Rakovi treba da izbegavaju bilo kakvu manifestaciju neodgovornosti. Venera, koja je pokrovitelj ovih ljudi, ukazuje da ne treba previše da izlaze van plana.

Od 16. novembra Rakovi treba da obrate pažnja na pravila i da se drže svojih obećanja.

Lav

Venera ulazi u vašu glamuroznu petu kuću od 16. novembra do 9. decembra, dajući zeleno svetlo na neke nadogradnje stila.

Želećete da promenite izgled, posvetićete se maksimalno sebi. Venere u Strelcu je puna strasti, pa iskoristite sve prednosti i prilike koje vam se nude.

Devica

Iako možete da se održite u usamljenim situacijama, želja da svoj dom ispunite smehom i ljubavlju zavladaće dok se Venera kreće kroz sektor vaše karte koji upravlja domaćim blaženstvom.

Dok se Venera kreće kroz velikodušnog Strelca, počećete da se osećate saosećajnije i osetljivije nego obično dok se zvezde poravnavaju kako bi iznele vašu nežniju stranu.

Ako se osećate kao da ste propustili priliku za ljubav, možda je vreme da se ponovo povežete sa tom osobom.

Vaga

Ne savijajte svoja krila društvenog leptira. Vaš kosmički čuvar, Venera , nastanjuje se u vašoj brbljivoj trećoj kući od 16. novembra do 9. decembra, čineći da komunicirate iskrenije i otvorenije.

Odredite termine za kafu i napravite planove za večeru sa prijateljima i rođacima koje niste mogli da ugurate u svoj prepun raspored.

Usamljene Vage mogu pronaći romantičnu vezu preko društvenih mreža. One koje su u vezi treba da iskažu otvoreno naklonost partneru.

Škorpija

Novčana pitanja zauzimaju centralno mesto od 16. novembra do 9. decembra, zahvaljujući Veneri koja je pokretač vrednosti odlazi u vašu drugu kuću finansija.

Ako je vaš bankovni bilans pogođen, četvoronedeljni tranzit Venere u Strelcu pomaže vam da se vratite na pravi put.

Škoprije u ovom periodu mogu započeti vlastiti biznis. Škorpije u paru bi trebalo da iskoriste sledeći mesec da se usklade sa budžetom partnera – što je veliki ključ za ostanak onih koji su u srećnoj vezi.

Strelac

Ljubav je u vazduhu, zahvaljujući Venerinom godišnjem obilasku vašeg znaka, od 16. novembra do 9. decembra. Ako ste slobodni, mogli biste da se zaljubiti, a možda čak i prijatelja pretvorite u ljubavnika.

Dok je Venera u Strelcu važno je da pokažete svoja skrivena osećanja. U ljubavi najmanji gest može imati najveći uticaj.

Jarac

Venera se spušta u vašu dvanaestu kuću za isceljenje sve do 9. decembra.

Ako ste bili u sukobu sa svojim partnerom ili nekim bliskim vama, ovaj tranzit Venere u Strelcu pomaže da se ublaži napetost, čineći stvari lakšim za razgovor i rešavanje.

Čak i ako su svi odnosi bili glatki, stari problem bi se mogao ponovo pojaviti.

Gledajte na ovo kao na priliku da konačno povedete iskren razgovor o tome i ostavite to u prošlosti.

Vodolija

Od 16. novembra, ljubazna Venera se useljava u vašu društvenu jedanaestu kuću u naredne četiri nedelje.

Mešanje i druženje sa novim i starim prijateljima biće visoko na vašoj listi prioriteta dok se tranzit Venere u Strelcu ne završi 9. decembra.

Ako želite da zagrejete zimsko druženje, razmislite o organizovanju zabave ili da iskoristite Venerine kreativne moći da biste okupili svoj tim za neka grupna putovanja.

Ribe

Dok Venera počinje svoju godišnju četvoronedeljnu posetu vašoj ambicioznoj desetoj kući 16. novembra, mogli biste da imate ljubavnu vezu sa svojom karijerom, Ribe.

Pokušajte da ne napustite krug prijatelja ili odete na sastanak ili večeru sa osobom koja vam se dopada.

Sve dok se tranzit Venere u Strelcu ne završi 9. decembra, estetska planeta vas podstiče da unesete više kreativnosti u svoj rad, od smišljanja inovativnog projekta do preuređenja vašeg doma.

U ljubavi možete postati više orijentisani ka cilju.

3 znaka do 19. novembra sreću svoju “srodnu dušu”, otvorite oči i verujte

Izvor: Sensa

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

138 Shares
138 Shares
Share via
Copy link