Horoskop Horoskopski znakovi

3 znaka do 19. novembra sreću svoju “srodnu dušu”, otvorite oči i verujte

ljubav-par

Potraga za srodnom dušom može biti doživotna, jer, nažalost, često ne prepoznamo ljude koji nam prođu ispred nosa dok mi čekamo nekog drugog.

Neretko, mi poričemo i sebi uskraćujemo potencijalne ljubavi čekajući da “srodna duša” najavi udar, da osetimo vulkan emocija ili nešto sasvim drugačije od svega dosadašnjeg.

A poenta je, naročito u naredna dva dana da se samo osvrnete oko sebe, pre svega 3 znaka koje prelepa ljubav, ona o kojoj se mašta, viri iza ćoška.

Dakle, ne čekajte je, ne fantazirajte, ne maštajte. Vaša srodna duša je ovde i sada. Potrebno je samo otvoriti oči.

Bik

Niste shvatili šta ali verujete da sve vreme nešto propuštate. Pre svega da potpuno poverejute voljenoj osobi ali i ljubavi među vama. Partner je dobar i iskren ali je tu dok vu sve vreme tražite nekog boljeg.

Tokom Meseca u Devici, može vam pasti na pamet da osoba sa kojom ste ne samo da je neko kome možete verovati, već da ta osoba zaista može biti vaša srodna duša. Uvek mislimo da je srodna duša neko ko je konstruisan rukama bogova, napravljen samo za nas…ali zašto osoba sa kojom smo ne bi bila upravo ta?

Tokom Meseca u Devici, počećete da volite i posmatrate onoga s kim ste sada kao svoju srodnu dušu.

Rak

Uvek ste bili najveći romantičar koji sve svoje nade i snove stavlja u ideal savršene romanse. Ovo vas iznova i iznova podstiče na razočaranje, a nakon što doživite svoj deo neuspeh, sve čvršće se držite ideje da naredna ljubav može biti samo “srodna duša”.

Ovo je zapravo prekretnica za vas, Rak, jer ste, na neki način, otvoreni za ideju da prihvatite ‘manje’ od fantastične fantazije.

Tokom Meseca u Devici, videćete da je ono što život i ljubav čini tako posebnim upravo raznolikost, nepredvidivi deo ljudskih bića koji svemu dodaje začin.

Čim shvatite da vaša srodna duša ne mora nužno biti savršena osoba, upoznaćete je.

Vodolija

Ako si iskrena prema sebi Vodolijo, znaš da jedino želiš srodnu dušu, a ako i dalje tražuš nemoguć san, onda neka tako i ostane.
Vodolije su drugačije, daju sve za ideale ali morate prihvatiti činjenicu da ti ideali možda ne postoje, ili bar ne svi.

Mesec u Devici vam se ovih dana osmehuje jer upoznajete nekog novog ko će vas nasmejati.

Sama ideja da ovoliko zabave dolazi od nove osobe tera vas na pomisao i želju da je bolje upoznate a kako sada stoji, izgleda da je ovoj osobi na neki način suđeno da bude u vašem životu.

Može li ova nova osoba biti vaša srodna duša? Sigurno bi mogla biti ako dozvolite sebi da verujete.

Horoskop i zavođenje: Vodolija nepredvidiva, Ovnovi nestrpljivi, a Škorpija vulkan strasti

Čitajte Luftiku na Google vestima

268 Shares
268 Shares
Share via
Copy link