Horoskop

VELIKI horoskop za narednih 6 meseci, šta vam zvezde spremaju od juna do decembra 2022.

JARAC

Jun je povoljan za romantične sastanke koji mogu dovesti do ozbiljnih veza ili čak braka. U junu, će Jarčevi primetiti značajno povećanje nivoa energije i vitalnosti.

U septembru i oktobru uživaćete više slobode da istražite profesionalnu stabilnost i imaćete podršku sebe i svojih kolega.

U oktobru je najbolje da vodite računa o svom zdravlju i izbegavate ugljene hidrate, masti i visokokaloričnu hranu tokom ovog perioda.

Do kraja godine timski rad će vam doneti mnoge prednosti, a ponudiće i mogućnost preseljenja ili promene u karijeri ako ste voljni da to učinite.

Kraj godine bi mogao da donese neke troškove vezane za odmor, putovanja ili hobije, a vi se možete razmaziti jer je ovo povoljan period u godini za rođene Jarčeve. Možete postići velike stvari.

VODOLIJA

U junu i julu, nemojte biti previše pod stresom i pokušajte da kontrolišete svoj impuls. Možete se odlučiti za sport ili izlazak u prirodu jer će vam to olakšati psihički stres i opustiti vas.

Komunikacija i iskrenost su ključni elementi u vašim odnosima koji vas mogu naterati da idete napred. Septembar i oktobar su meseci kada će taktičnost i diplomatija učiniti čuda u vašoj karijeri. Ove godine je odnos sa klijentom ključ vašeg opstanka.

Možete dobiti unapređenje, povećanje plate i priznanje. Do kraja godine biste mogli da uživate u uspehu, iako se na tabeli mogu pojaviti neki neželjeni troškovi. Pazite na ishranu.

RIBE

Do kraja godine potrebno je da imate uravnotežen pristup u svim finansijskim planovima, a ulaganje iz prethodnih meseci doneće dobar profit za starosedeoce.

Poslednje tromesečje godine može doneti neke manje zdravstvene probleme poput opšteg umora, pa je neophodno da se odmorite i relaksirate.

U drugoj polovini 2022. godine, stvari koje su vam ranije bile van domašaja sada će biti unutar vaše mreže, a vaš društveni krug bi mogao da raste.

Tokom ovog vremena, mnogo vaše energije i iskustva se može dobro iskoristiti za dobrobit vaše porodice i čovečanstva u celini.

Takođe, možete očekivati snažnu podršku porodice i prijatelja u svim vašim nastojanjima. Ova druga polovina 2022. godine, možda je dobro vreme za rođene u Ribama.

Iako bi bilo poboljšanja u nekim oblastima života, možda ćete se suočiti sa manjim problemima u nekim drugim oblastima.

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
596 Shares
596 Shares
Share via
Copy link