Horoskop

VELIKI horoskop za narednih 6 meseci, šta vam zvezde spremaju od juna do decembra 2022.

LAV

U avgustu i septembru moguća je napetost u vašim porodičnim odnosima. Ove godine ćete biti fizički spremni. Nakon toga, zbog negativnih misli koje vam se vrte u umu, osećaćete se umorno.

Usamljeni bi mogli da uđu u nove ljubavne veze, a oni koji su u dugoj vezi mogli bi da dobiju predloge za brak, dok će se oni koji su već u braku podići na novi nivo gde će komunikacija i harmonija postati njihova snaga.

U septembru mesecu, oni koji dugo rade na jednom mestu, mogu potražiti novi posao, ili će svoju pažnju usmeriti na lični biznis.

Do kraja godine to će biti vaš omiljeni period. Na poslu ćete potrošiti svu svoju energiju i ponovo raspaliti plamen i strast.

U novembru i decembru, vreme je da Lav započne pravilnu ishranu, vežba, pa čak i provede više vremena opuštajući se i odmarajući.

DEVICA

U junu možete da nastavite sa kursom profesionalne obuke, a možete i da pregledate način na koji komunicirate sa svojim partnerom, članovima porodice, kolegama ili prijateljima.

Ostaćete fokusirani na svoj stari život čak i ako to znači da morate da pravite kompromise. U julu i avgustu vaš učinak bi bio indirektno povezan sa učinkom vaših kolega i nadređenih i koliko se dobro slažete sa njima.

Usamljeni rođeni u Devici mogli bi pronaći veliku ljubav u avgustu, a vaše emocije mogu biti intenzivnije tokom većeg dela ovog perioda.

Septembar i oktobar biće mesec u kome će vam prijatelji i rođaci biti dobar izvor inspiracije za sticanje novca. Iskoristite slobodno vreme za opuštanje i odmor.

Uzmite kratak odmor da biste se pozitivno napunili. Do kraja godine pokušajte da stvorite ravnotežu između tela i duha.

VAGA

Pazite na dokumentaciju i stvari koje potpisujete. Ako želite da započnete bilo kakav posao, nemojte previše rizikovati i donositi nepromišljene odluke.

Posle avgusta, situacija će biti prosečna po pitanju novca. Možda postoje problemi u vezi. Ako ste započeli novi posao, budite oprezni i budite odgovorni, a takođe morate da se potrudite i u ljubavnim i novčanim stvarima.

U poslednjoj četvrtini godine posvetite se više svom zdravlju. Redovni odmor uz posao će vas održati svežim.

Generalno, pred vama je sjajna godina. Uspeh će dotaknuti vaša stopala. Vreme je da dokažete svoju vrednost, a vaša društvena sfera se takođe širi.

ŠKORPIJA

U junu i julu, sredinom meseca, preporučuje se više vežbanja, zdraviji način života i ne ostavljati neizmirene račune i kredite za jul.

Za napredovanje u karijeri dobićete podršku članova porodice. Oni koji pokušavaju da dobiju transfer na poslovima mogu imati koristi.

Ove godine čekamo da se završi veliki uspeh, a oni koji posluju sa Saturnom poput dobiće profit u poslednjem delu godine.

Posle maja, vreme je dobro za vašu karijeru. U septembru i oktobru ćete pronaći metode za poboljšanje nivoa energije, kao što je pohađanje različitih rekreativnih aktivnosti.

Fantastičan je trenutak za uspostavljanje profesionalnijih veza kako bi se pomirili ako dođe do sukoba. Do kraja godine, Škorpije će videti poboljšanje nivoa energije – bićete aktivniji i uzbuđeni za sledeću godinu.

STRELAC

U drugom delu godine mnoga složena pitanja se rešavaju izuzetno dobro. Razumete kako da se nosite sa problemima koji muče ne samo vas, već i one oko vas već nekoliko meseci. Moguće ponude poslova za saradnju.

Moguće je da ćete uspeti da se bavite upravo tim poslom koji vas dugo interesuje. Ima puno stvari koje treba da uradite, ali imate dovoljno vremena za sve, uključujući komunikaciju sa prijateljima, nova poznanstva, romantične sastanke koji će se dugo pamtiti.

Jun može biti izazovan, posebno u smislu posla. Ovo je vreme kada treba da se koncentrišete, saberete svoje misli i odbacite nepotrebne stvari.

Avgust će biti potpuno drugačiji: lagan i inspirativan, velikodušan sa novim mogućnostima, a takođe će pružiti priliku da se ispuni dugogodišnja želja voljene osobe.

Septembar i oktobar teško da će doneti neka iznenađenja. Možda će biti više briga i zadataka nego što ste očekivali, ali na putu neće biti nepremostivih prepreka, snaći ćete se u svemu.

Zapamtite, ne morate sve da radite sami. Oko vas postoje ljudi na koje se možete osloniti, pa zašto ne iskoristiti njihovu pomoć. Biće jasno kako poboljšati odnose sa kolegama, pridobiti njihovo poverenje i poštovanje.

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
596 Shares
596 Shares
Share via
Copy link