Horoskop Horoskopski znakovi

Ako raskidate sa ova 3 znaka, pripremite se na najgore mučenje

raskid

Raskidi su uvek teški, bez obzira na to da li ostavljate ili ste ostavljeni. Preispitivanja svakog poteza, postupka, reči, poruke… Da li ste uradili sve što ste mogli za svoju vezu ukoliko vam je do nje baš stalo? Da li je druga strana mogla da uradi nešto bolje? Da li, šta ako, a da možda…pitanja sežu u nedogled.

Horoskopski znakovi imaju različit pristup životu, ljubavi, pa tako i raskidima veze, razvodu braka…neko to prihvata mirno, a neki svaki raskid pretvaraju u mali pakao. Zato vam predstavljamo one znakove koji najteže podnose raskid, u svakom smislu te reči:

Rak

Ljudima rođenim u znaku Raka se preporučuje da dobro razmisle s kim stupaju u vezu. Izuzetno su osetljivi, pa je svaka oštra reč za njih poput uboda nožem. Mogu da vole i osećaju više nego što bi naglas govorili o svojim osećanjima. Izuzetno se loše nose s raspadom veze i nakon toga mogu biti u dugotrajnoj izolaciji i izuzetno nepristupačni …Krivica koju ćete osećati posle raskida sa Rakom izjedaće vas dugo i bolno.

Lav

Njihova priroda je takva da uvek privlače izuzetno dobre stvari, pa na prekid gledaju jednim zatvorenim okom i prave se kao da se ništa nije desilo. Pretvaraju se da nisu pogođeni i njihov ego im ne dozvoljava da puste suzu. Kada vole, rade to svim srcem i često se dugo sećaju svoje prve ljubavi. Ovaj vatreni znak se dobro oporavlja nakon prekida i ne dozvoljava sebi da trpi velike posledice jer je kod njih sve stvar volje. Što ne znači da vam raskid neće debelo naplatiti, kad – tad.

Škorpija

Oni ostaju u vezi po svaku cenu, do tačke kada više ne mogu biti povređeni. Ljudi rođeni u znaku Škorpije se izuzetno loše nose sa činjenicom da ih osoba sa kojom su u vezi ne voli. Oni to jednostavno osećaju i ne trebaju im reči, sve je očigledno. Ovde nema sredine – ili vas vole ili mrze. Od njih možete očekivati dramu i osvetu u kojoj su vrlo vešti. Proganjaće vas i zapašće vam ideja da sa njima ikada budete u vezi.

 

Evo kako znak, podznak i mesec određuju vaše životne izbore i greške

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


283 Shares
283 Shares
Share via
Copy link