horoskop-tajne
Horoskop Horoskopski znakovi

Zašto ne treba imati poverenja u Ovna, Blizance, Strelca i Vodoliju?

Nije zdravo čuvati tajne samo za sebe, bolje je ispričati ih nekoj osobi u koju imamo poverenja. Ali često je teško prepoznati kome zaista možete da verujete, a ko će jedva da dočeka da oda vašu tajnu drugima.

Ipak, astrolozi smatraju da vam u tome može pomoći horoskop i izdvajaju znakove u koje ne bi trebalo imati poverenja, piše Index.

Ovan

Ovnovi lako planu, a kada ih neko naljuti, u stanju su odati i njihove najmračnije tajne samo kako bi ih povredili. Iako zbog takvih ispada kasnije obično zažale, njihova nagla narav ne čini ih osobama od poverenja.

Blizanci

Brbljivim Blizancima tračarenje je omiljen hobi, pa im nemojte poveravati tajne čak ni ako su vam najbolji prijatelji Ali nemojte im puno zameriti tu njihovu manu, jer oni jednostavno izgaraju od želje da kad saznaju nešto novo to ispričaju drugima.

Strelac

Baš poput Blizanaca, Strelci obožavaju da pričaju i često su poznati kao najveći brbljivci u društvu. A uz po koju čašicu viška pričaju i o svemu što ne bi smeli pa ste sigurniji ako im ne poveravate svoje tajne.

Vodolija

Osobama rođenim u ovom horoskopskom znaku možete poveriti svoju najmračniju tajnu i biti sigurni da je nikada neće odati nikome, ali težinu vaših ostalih tajni proceniće oni sami. Vodolije su obično jako slobodoumne, pa bi mogle da se narugaju vašoj potrebi da uobičajene stvari smatrate tajnama i prepričaju ih u društvu.

Stiže nam dupli pun Mesec, a sa njim i potpuni haos u životima do 19. aprila

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

horoskop-tajne

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

733 Shares
733 Shares
Share via
Copy link