Horoskop

Za ova 4 znaka proleće 2024. biće kao iz snova, očekuje ih tona lepih stvari

Horoskopski znakovi maj 2024 sreća i blagostanje
Foto: Freepik/prostooleh

Proleće je stiglo, a to znači i veliku sreću za neke horoskopske znakove. Pogledajte koji znaci Zodijaka će prema astrolozima procvetati.

Proleće je po mnogima najlepše doba godine, ono u kojem se priroda budi, a mnogima se popravlja i raspoloženje.

Dolazak proleća tema je kojom su se pozabavili i astrolozi, koji su, između ostalog, izdvojili horoskopske znakove koji će u mesecima pred nama procvetati, slobodno disati i doživeti neke baš lepe stvari.

Zvezde kažu da četiri horoskopska znaka, koja smo izdvojili u nastavku, ovog proleća očekuje najviše lepih stvari. To, naravno, ne znači da ih neće biti i kod drugih znakova, ali ova četiri imaće najviše srećnih trenutaka.

Devica

Već na početku proleća Device će uspeti da savladaju sve prepreke i oslobode se negativnosti.

Svi loši događaji koji su im remetili mir i sprečavali ih da pozitivno razmišljaju o budućnosti jednostavno će ispariti i više ih neće mučiti, a proleće će postati godišnje doba u kojem će Device da rašire krila. Sve će konačno doći na svoje mesto i ovaj znak će pomaziti sreća.

Ovan

Već na samom početku proleća život bi se Ovnove trebalo da se posloži tako da ostvare sve što požele. Dok ih bude pratio uspeh, oni će iskorišćavati sve prilike koje im se nude i dostizaće neke nove visine. Ovog proleća Ovnovi mogu da zaborave na loše raspoloženje.

Jarac

Ovog proleća u životu Jarčeva će biti razdoblje kao stvoreno za neka nova postignuća

Očekuje ih srećno razdoblje u kojem će raditi ono što vole i u tome će uživati. Zvezde kažu i da Jarčeve ovog proleća očekuju novi veliki poslovni uspesi, a poruka za njih glasi – ne propuštajte nijednu priliku.

Škorpija

Škorpije iza sebe ostavljaju razdoblje puno sumnji i strahova koji su im otežavali donošenje odluka, a ulaze u razdoblje u kojem će se dogoditi nagli preokret. Kod njih će se potvrditi ona izreka da posle kiše dolazi sunce, te je pred njima jedno divno proleće, piše Zadovoljna.hr.

Blizanci, Vodolija i Strelac doživeće ljubavni krah u proleće 2024, a njihovi brakovi tužan kraj

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
37 Shares
Share via
Copy link