Horoskop Horoskopski znakovi

Prva polovina maja 2021. donosi glavobolje, Rak ucenjen, Ovan potcenjen, Vagu partner izneverava u velikom stilu

Stigao je maj, koji već u prvim danima zrači turbulentnim promenama. Dok će nekima doneti nove mogućnosti i prilike za promene na bolje, drugima pak sledi težak period.

U prvoj polovini maja imamo dva važna događaja koja će obeležiti ovaj period. U noći između 6. i 7. maja videće se kiša meteora poznata kao Eta Aquarids. Na severnoj hemisferi videće se otprilike 30 meteora na sat, a najviše neposredno nakon ponoći. Tu je i mlad Mesec 11. maja.

Bilo da spadate u znakove koji će doživeti razočaranja i nervozu, ili u one kojima se otvaraju nove šanse, imajte na umu da se iz teških momenata izlazi jači.

Ovan

Neko vas je potcenjivao. Bilo da su vas namerno obmanjivali ili pokušavali da vas obmanu, imali ste snažan osećaj u vezi sa njihovim namerama. Sada ste spremni da pokažete drugima da niste osoba sa kojom se treba igrati.

Bik

Važno je da ne dozvolite da prošlost kontroliše vaša raspoloženja i postupke. Šta god da ste prošli, ostavite to iza sebe. Iznova ste se odužili nečijoj velikodušnosti iz prošlosti. Ono što ste učinili za njih daleko prevazilazi sve što su oni možda uradili za vas.

Blizanci

Budite otvoreni i iskreni kada su u pitanju planovi koje razmatrate za budućnost i možete biti sigurni u voljnu saradnju voljene osobe. U nešto realnijem smislu, moraćete da zauzmete zdrav i razuman pristup finansijskim i pravnim pitanjima.

Rak

Neko se poigrava sa vašim emocijama nadajući se da će uspeti da se probije na svoj način. Dosadilo vam je da se osećate krivima jer ne možete da budete na njihovoj klupi i zovete sve vreme. Ne dozvolite da se nastavi bilo kakva emotivna ucena koja je bila problem u vašoj porodici.

Lav

Neko koga upoznate preko svoje profesije daće vam neobičnu ponudu. Ovo će vas iznenaditi kada već imate druge ideje u glavi, ali možda nećete želeti da propustite ovu priliku.

Odugovlačite sa vremenom. Ako vaši prethodni planovi propadnu, sada imate na šta da se povučete.

Devica

Ljudi imaju prilično tendenciju da se oslanjaju na vas. Pomoć koju ste dali nekome u prošlosti ostavila je utisak da uvek može da vam se obrati kada mu je potrebna neka podrška. Očekujte da ćete biti zauzeti. Potrudite se da se opustite kada vam se ukaže prilika.

Vaga

Partneri će vas izneveriti u velikom stilu. Ovo će vas uznemiriti i osećaćete se iznervirano zbog sebe što ste počeli da se oslanjate na njih. Barem bi trebalo da vam bude drago što možete da izađete iz zajedničkog aranžmana pre nego što bude kasno.

Škorpija

Pitanja vezana za posao i novac verovatno će pokazati prijatne znake poboljšanja. Delujete sposobno da uočite zanimljive nove prilike i da delujete na njih pre svih ostalih. Da li si sami? Platonska veza će preuzeti novu i voljeniju dimenziju.

Strelac

Teško je razumeti zašto su prijatelji odjednom tako neraspoloženi. Osećate se uznemireno što ne osećaju da mogu da vam se povere. Moguće je da im je teško da objasne kako se zaista osećaju. Razgovori sa partnerom će proći dobro pod uslovom da ste iskreni.

Jarac

Promene u svakodnevnim aktivnostima će potrajati, jer ste neko ko se lako navikava. Čak i da je tako, kada jednom uđete u zamah novih rutina, prihvatićete da su to bile promene koje su bile suđene. Dajete sve od sebe da ne pravite talase i vaši tiho optimistični izgledi će biti nagrađeni.

Vodolija

Možda ćete se zapitati zašto se, kad god neko ima problema, uvek okrene ka vama. Bilo da ima veze sa romantikom, poslom ili finansijama, izgleda da misle da imate sve odgovore. To je zato što ste im mnogo pomogli u prošlosti i vaše vođstvo je bilo dobro za njih.

Ribe

Društvenih događaja je i dalje malo i daleko su. Ovo vam ne smeta previše jer ste imali dovoljno vremena da se naviknete na manje žuste društvene ciljeve. Vreme provedeno sa bliskim prijateljima u čijem društvu uživate je daleko privlačnije.

Mesečni horoskop za maj 2021. godine

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

757 Shares
757 Shares
Share via
Copy link