ovan ljubav
Horoskopski znakovi Horoskop

Kada volite Ovna kao da se igrate s vatrom

Kada Ovnu kažete „ne“, to je kao da ste dolili ulje na vatru. Ako je zacrtao da vas osvoji, ništa ga u toj nameri neće sprečiti. Ovnovi su poznati po tome da se brzo zaljube, ali i još brže ohlade. Njihova toplina je neodoljivo privlačna, ali ako priđete previše blizu i postanete neoprezni, jako ćete se opeći.

Ovan je pod vladavinom elementa vatre i planete Marsa i njihova priroda je strastvena, dominantna, a ponekad čak i zapovednička. Oni su uvek spremni za bitku, bilo da se radi o prijateljskom takmičenju u sportu, ostvarenju željene promocije ili želji njegovog srca, piše portal Noizz.

Oni ne beže od izazova. U stvari, Ovan žudi za izazovima. Ukoliko mu je nešto teško dostići, to samo povećava njegovo interesovanje.

Problem je u tome što se brzo zaljubi i još brže odljubi. Oni će juriti za vama do kraja sveta, ali nakon što pokažete svoje interesovanje u istoj meri, počinju se ponašati slično kao dete u prodavnici slatkiša: zanima ga sve i jednostavno se ne može odlučiti za samo jedan komad.

Za Ovna, preterana bliskost može dovesti do nezainteresovanosti. Munja nove ljubavi u potpunosti ga zaslepljuje i zaboravlja na činjenicu da sve što sija nije zlato.

Muškarci i žene u znaku Ovna ponekada se kreću tako brzo da ne mogu uopšte da shvate s kim imaju posla.

Više nego bilo koji drugi znak, Ovan više pada na potencijal koji vidi u osobi, a ne na stvarnu osobu. Ako se dogodi da se Ovan zaljubi u vas i uspete zadržati njegovu pažnju, njegova ljubav je zaista bez premca i neobuzdana. Nije ga lako zadržati, to je kao da pokušavate zarobiti oblak.

Poput dobrog vina, većina Ovnova imaju bolje odnose kada su stariji. To znači da iz mladosti često imaju veliku evidenciju davanja i primanja slomljenih srca.

Iako mnogi vole da ukažu na neke sebične sklonosti Ovna, oni takođe imaju veliku toplinu. Imaju neverovatno toplo srce i tendenciju da vide najbolje u drugima, čak i kada svi dokazi govore suprotno.

Kada se zaljube u nekoga i njihov partner uspe da zadrži stvari svežim i dovoljno zanimljivim, oni su jako odani partneri.

Kao i kod većine stvari u životu, postoji i tamna strana Ovna. To je posebno tačno kada je u pitanju njihovo ponašanje u ljubavi i odnosima. Ako tamna strana vodi, postoji veliki potencijal za ljutnju, čak i zlostavljanje. Oni će želeti da dominiraju i kontrolišu sve.

Savet za svaki znak Zodijaka, kako bi mu život krenuo na bolje

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

About the author

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

1 Comment

Click here to post a comment

  • a kakvi ste vi ostali, zavidni nesigurni lajavci bez sopstvenih kvaliteta