Horoskop Horoskopski znakovi

Ova 3 horoskopska znaka uvek govore istinu ma koliko teška bila

devojke

Svako povremeno laže, kažu. Horoskop, pak tvrdi suprotno. Tačno je, svako nekada zaobiđe istinu, ali ima i onih nepokolebljivih. Postoje neverovatno vešti lažovi među horoskopskim znacima, oni koji vas gledaju u oči, slažu i ne trepnu.

Međutim, tu je i ona druga grupa. Oni koji nikada ne lažu. Neke mrzi da razmišljaju o tome, neki se gnušaju laži, trećima ponos ne dozvoljava…

Uglavnom, ovi horoskopski znaci nika da ne lažu, i, ako ih pitate za mišljenje, nemojte se iznenaditi ako vam se ne dopada ono što čujete – oni će vam reći samo istinu, ma kako ona bila neprijatna:

Ovan

Ovnovi uvek govore istinu, u to možete biti sigurni. Kažu šta god im padne na pamet i očekuju da se i drugi ponašaju na isti način. Nije ih briga ako povređuju nečija osećanja govoreći šta misle.

Rak

Ljudi rođeni u znaku Raka lažu isključivo kada ne žele da povrede nečija osećanja. Uvek će reći istinu ako su sigurni da to nikoga neće uvrediti. Ako Rak smatra da bi neko mogao biti povređen, on / ona će izreći „belu laž“ jer smatra da je to najbolje učiniti u tom trenutku.

Lav

Lavovi vas nikada neće slagati, čak iako posle toga više sa njima ne progovorite ni reč. Uvek će reći istinu, ma koliko bolna bila, jednostavno misle da je to pravi izbor. Lavovi ne žele da povrede nečija osećanja; oni samo smatraju da je najbolje govoriti istinu bez obzira na posledice. Nisu baš taktični ali su šampioni u iskrenosti.

Ova 2 znaka nikada, ali nikada vam neće reći “Volim te!”

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

421 Shares
421 Shares
Share via
Copy link