Horoskop Horoskopski znakovi

Ova 2 znaka nikada, ali nikada vam neće reći “Volim te!”

par

Deluju hladno i neosetljivo, ali samo na prvi pogled. I, dok ste frustrirani jer ne mogu da izgovore „volim te“, možda bi trebalo da naučite kako da sledite znakove koji vam to ne govore nego vam to pokazuju.

Ono što od njih nikada nećete čuti oni će vam pokazati. Ipak je vredniji dokaz ljubavi čin i radnja nego puke reči, zar nije tako?

Jarac

Hladno i arogantno, to je prvi utisak ljudi rođenih u ovom horoskopskom znaku. Drugi ih predstavljaju kao neprobojne tvrđave koje ništa ne dodiruje niti na njih utiče, a kada obrade stvari u svoja četiri zida, sposobni su da plaču i celu noć. Pod uslovom da su sami u kući, naravno.

Baš kad srušite zid koji su oko sebe izgradili, pojavljuje se još jedan i tako dalje, agonija se nastavlja. Taman kad budete spremni da odustanete, izgrebaćete im površinu i shvatićete da zaista imaju osećanja i da su duboka.

Strah od povrede je ono što ih sprečava da pokažu svoje emocije, pa su zakopali sve duboko u sebi. Radije će izgubiti ruku nego reći nekome koga vole da ga vole i brinu o njemu. Međutim, njihova maska padne kad im probijete zidove. Potrebni su vam samo čelični živci i puno strpljenja.

Lav

Ono sa čime se Lav ne može nositi je sujeta koja ih sprečava da se otvore i pokažu svoju ranjivost prema drugoj osobi, čak i ako su je poznavali ceo život. Nikada neće priznati ništa čega se stide; uvek ćete imati utisak da o njima znate manje nego oni o vama.

Lako će vas ostaviti da tapkate po mraku u neznanju i teško će prihvatiti svoju grešku. „Izvini“ je reč koju će teško ikada izgovoriti. Čak i ako je na nekom nivou svestan da je pogrešio, Lav nikada to neće priznati – ni sebi, a kamoli ostalima.

U svojoj glavi je savršen. Izvadićete mu zub pre nego što mu iz usta izvučete reči koje će izraziti osećanja. Lav vam nikada neće govoriti slatke reči, ali će vam svojim ponašanjem pokazati i dokazati postojanost svojih emocija prema vama.

Muškarci rođeni u ova 4 znaka NAJGORI su u seksu

OGLAS

PARTNERI SAJTA


569 Shares
569 Shares
Share via
Copy link