Horoskop Horoskopski znakovi

Ova 3 horoskopska znaka su Alfa žene, najmoćnije od svih u Zodijaku

zena-lepota

Neke žene su prosto rođene da budu blage, tihe, smerne, povučene. Neke su pak uvek u nekoj vrsti nadjačavanja snaga sa muškarcima, i u tom takmičenju obično pobeđuju. One su Alfa žene.

Ovaj tekst opisuje savršeno dominantne i zavodljive žene prema Zodijaku. Proverite da li ste jedna od njih.

Bik

Ženski Bik je savršena domaćica. Osim što je spretna u kuhinji, sposobna je ugoditi svom partneru i pružiti mu bezgraničnu ljubav. Njen dom je veoma uredan, topao i prijatan.

Osim toga, ona ima veliki poslovni talenat, a zbog svoje „fobije“ od siromaštva sposobna je i sama zaraditi novac. Nema potrebe spominjati njene ekstatične obline. Ona je prava žena.

Vaga

Ona je prava lepotica, najlepša od svih znakova Zodijaka. Kad te pogleda u oči, oprostićeš joj sve. Ne može se pohvaliti kao sjajna domaćica, ali njena lepota je dobar genetski materijal koji se prenosi na njenu decu.

Svojim lepim manirima i držanjem privlači pažnju kao da je boginja. I njen stav joj otvara vrata. Možda nije fer, ali tako je.

Lav

Baš kao i muški Lav, i ženski Lav je dominantan i moćan. Njen izgled je fascinantan, može nametnuti svoju volju i sama za sebe izabrati savršenog muškarca. Pripada joj jer je i sama savršena.

Ona je kraljica stila i mode, pa čak i kada nije dobro raspoložena, naći će način da se predstavi kao da je u svom najboljem izdanju, i poverovaćete joj.

Žene rođene u ova 3 horoskopska znaka nikada neće napraviti ljubomornu scenu

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.2K Shares
1.2K Shares
Share via
Copy link